Breaking news

Simona Halep, favorita fanilor în sondajul WTA pentru jucătoarea lunii mai

loading...

Simona Halep a obținut 95% din voturile exprimate în sondajul WTA pentru desemnarea jucătoarei de tenis a lunii MAI 2014. Cu toate astea, specialiștii WTA au desemnat-o pe Sharapova ca fiind cea mai bună jucătoare a lunii Mai.

simona halep - wtaSimona Halep a devenit foarte populară după finala jucată la Roland Garros, cu rusoaica Maria Sharapova. Românca a fost favorita fanilor în ancheta pentru cea mai bună jucătoare de tenis a lunii mai în circuitul WTA.

Maria Șarapova a câștigat titlul de cea mai bună jucătoare a lunii mai, grație victoriei finale din turneul Mutua Madrid Open, în finala căruia a învins-o pe Halep în trei seturi.

Simona Halep a primit 291.000 din cele 305.000 voturi ale fanilor (95%), față de 4 procente Șarapova și doar unu la sută Serena Williams, liderul WTA.

Maria Șarapova fusese desemnată și jucătoarea lunii aprilie, în martie s-a impus Serena Williams, în februarie Venus Williams, iar în ianuarie chinezoaica Li Na.

După finala jucată la Roland Garros, Simona Halep a urcat pe locul 3 în clasamentul WTA. Halep este a treia și în clasamentul ”Road To Singapore”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata