Breaking news

Simona Halep este terminată. A fost eliminată în primul tur la Wimbledon

loading...

Simona Halep nu mai joacă nimic. După eliminarea din turul doi de la Roland Garros, azi, românca a fost trimisă acasă de o jucătoare aflată abia pe locul 106 mondial, încă din primul tur la Wimbledon.

simona halepA început declinul Simonei Halep. Eșecurile de la Madrid și Roland Garros nu au fost doar întâmplări. Înfrângerea incredibilă de azi din primul tur de la Wimbledon confirmă faptul că românca se află în declin vizibil.

Simona Halep a câștigat cu greu primul set al partidei disputate cu Jana Cepelova, locul 106 WTA, scor 7-5.

La 6-5, înainte de a servi pentru set, Halep a resimţit o durere la picior şi a cerut intervenţia doctorului.

Românca a debutat cu break în setul doi, apoi și-a pierdut serviciul. Slovaca a prins curaj și a câștigat setul doi cu 6-4.

Iar în decisiv s-a impus și mai lejer, scor 6-3, deși românca debutase cu break. Însă slovaca s-a ținut tare și a produs prima eliminare bombă de la Wimbledon.

Din cauza eliminării de azi, Simona Halep poate să ajungă până pe locul 6 mondial, întrucât în 2014 a ajuns până în semifinale la Wimbledon.

Halep pierde astfel 770 de puncte WTA. La care se vor adăuga și cele 280 de puncte cucerite la BRD Bucharest Open 2014. Întrucât Halep a anunțat că nu mai vrea să joace la turneul de la București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata