Simona Halep, eșec în sferturi la Wimbledon. A pierdut pe mâna ei calificarea în semifinale

loading...

Simona Halep s-a bătut singură în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Wimbledon. Românca a jucat execrabil pe propriul serviciu și i-a oferit pe tavă nemțoaicei Angelique Kerber, calificarea în semifinale.

simona halepSimona Halep ratează și al treilea turneu de Grand Slam al anului 2016. Marți, în sferturi de finală, Halep a cedat în mod incredibil, în fața lui Angelique Kerber.

Simona Halep a pierdut primul set pe propriul serviciu după ce la scorul de 6-5 a făcut dublă greșeală. A fost un set nebun în care s-au produs nu mai puțin de 9 break-uri. Halep și-a pierdut de patru ori la rând serviciul, și tot de patru ori a reușit să facă re-break. Abia la scorul de 4-5 a reușit să își câștige pentru prima dată serviciul.

În debutul setului doi, Halep a ratat o minge  de break după care la 3-2 și-a pierdut serviciul. A făcut re-break și din nou și-a pierdut serviciul. A reușit egalarea la 5-5, și apoi la 6-6, iar în tie-break a început cu mini-break după care a cedat cu 3-7.

Calificarea în sferturi de finală la Wimbledon îi asigură lui Halep un cec în valoare de 250,000 de lire și 430 de puncte WTA.

848 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*