Breaking news

Simona Halep, eșec în sferturi la Wimbledon. A pierdut pe mâna ei calificarea în semifinale

loading...

Simona Halep s-a bătut singură în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Wimbledon. Românca a jucat execrabil pe propriul serviciu și i-a oferit pe tavă nemțoaicei Angelique Kerber, calificarea în semifinale.

simona halepSimona Halep ratează și al treilea turneu de Grand Slam al anului 2016. Marți, în sferturi de finală, Halep a cedat în mod incredibil, în fața lui Angelique Kerber.

Simona Halep a pierdut primul set pe propriul serviciu după ce la scorul de 6-5 a făcut dublă greșeală. A fost un set nebun în care s-au produs nu mai puțin de 9 break-uri. Halep și-a pierdut de patru ori la rând serviciul, și tot de patru ori a reușit să facă re-break. Abia la scorul de 4-5 a reușit să își câștige pentru prima dată serviciul.

În debutul setului doi, Halep a ratat o minge  de break după care la 3-2 și-a pierdut serviciul. A făcut re-break și din nou și-a pierdut serviciul. A reușit egalarea la 5-5, și apoi la 6-6, iar în tie-break a început cu mini-break după care a cedat cu 3-7.

Calificarea în sferturi de finală la Wimbledon îi asigură lui Halep un cec în valoare de 250,000 de lire și 430 de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata