Breaking news

Simona Halep, eliminată în sferturi de finală la simplu feminin la Birmingham

loading...

Simona Halep a fost eliminată vineri, în sferturi de finală la simplu feminin la turneul de tenis de la Birmingham. Românca a fost învinsă de franțuzoaica Kristina Mladenovic.

simona halepSimona Halep a fost învinsă pentru a doua oară în carieră, de franțuzoaica Kristina Mladenovic, după prima partidă jucată în 2014, în primul tur la Paris.

Românca, principala favorită la turneul pe iarbă de la Birmingham, a făcut un prim set perfect pe care l-a câștigat cu 6-2.

După care, fără explicații logice, jocul româncei s-a prăbușit și Halep a pierdut setul doi cu 6-0. Halep și-a pierdut primul serviciu în setul doi la 1-0, apoi la 3-0 a făcut trei duble greșeli și și-a pierdut din nou serviciul. La 4-0, Halep a ratat o minge de re-break, franțuzoaica a făcut 5-0 și a închis apoi setul pe serviciul româncei.

În setul trei, Halep și-a pierdut serviciul la scorul de 4-3, după care a reușit să facă re-break, grație dublei greșeli făcute de franțuzoaică. În cele din urmă s-a ajuns la tie-break, unde Halep a pierdut cu 4-7, după o oră și 52 de minute de joc.

Eșecul de azi de pe iarba de la Birmingham scoate în evidență faptul că Simona Halep nu este deloc în formă și că la Wimbledon nu va reuși să facă un turneu prea grozav.

Tot azi, Halep va juca în sferturi și la dublu feminin, unde face pereche cu Heather Watson.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata