Breaking news

Incredibil!!! Simona Halep e de neoprit. A eliminat-o pe Wozniakci și va juca finala de la New Haven

loading...

Victorie de senzație reușită de Simona Halep, vineri noapte în semifinalele turneului de tenis de la News Haven unde a eliminat-o pe  Caroline Wozniacki, a patra favorită a turneului american.

simona halepRomânca Simona Halep va juca sâmbătă, a patra finală WTA din 2013, după cele trei câștigate la  ‘s-Hertogenbosch , Nuremberg și Budapesta.

Simona Halep a început bine semifinala cu  Caroline Wozniacki reușind să facă brake pe primul serviciu al danezei chiar în debutul partidei.

Românca a condus cu 2-0, însă daneza a reușit să egaleze la 2-2. de aici, Simona a preluat conducerea setului pe care l-a câștigat cu 6-2, după doar 33 de minute de joc.

Simona a făcut brake și în debutul setului doi, spre disperarea danezei, cap de serie numărul 4 la turneul de la New Haven. Caroline Wozniacki a reușit însă să facă re-bake și să egaleze scorul la 1-1, după care a preluat conducerea cu 2-1 pe serviciul doi.

La scorul de 6-5, pe propriul serviciu, Halep a avut două mingi de set și de meci însă în mod inexplicabil le-a ratat. A trecut apoi în avantaj și a câștigat meciul după o oră și 20 de minute de joc.

În finală, Simona Halep va juca cu Petra Kvitova, a treia favorită a turneului de tenis de la New Haven.

Pentru accederea în semifinală, Halep și-a asigurat un cec în valoare de 62.300 de dolari și 320 puncte WTA. Iar dacă va câștiga turneul, românca va încasa 117.000 de dolari și 470 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata