Breaking news

Simona Halep e de azi, în mod oficial pe locul trei în lume

loading...

Simona Halep a urcat azi în mod oficial pe locul trei mondial, în ierarhia de simplu feminin. Și asta grație finalei jucate la Roland Garros.

simona halep - tricolorWTA a actualizat în această dimineață clasamentul mondial, astfel că Simona Halep a reușit să urce încă o treaptă, față de acum două săptămâni.

Pentru că a jucat finala de simplu feminin de la Roland Garros, cu rusoaica Maria Sharapova, românca a primit 1300 puncte WTA, astfel că azi, după actualizarea clasamentului, are un total de 6435 de puncte și a urcat pe locul trei.

Simona Halep este la 1015 puncte de locul doi și la 3225 de puncte de primul loc, deținut în continuare de americanca Serena Williams.

Locul trei WTA este cea mai bună clasare a unei românce, din istoria tenisului feminin.

Sorana Cîrstea este a doua cea mai bine clasată româncă, în clasamentul de simplu feminin. Aceasta a coborât două locuri și este acum pe 28 cu un total de 1680 de puncte.

Monica Niculescu a urcat zece locuri și este acum pe poziția 66 cu un total de 840 de puncte.

Irina Begu a urcat și ea opt locuri, fiind acum pe poziția 81 cu un total de 723 de puncte WTA.

În schimb, Alexandra Cadanțu a coborât patru loculi, până pe 85, având un total de 705 puncte WTA.

Alexandra Dulgheru a urcat cele mai multe poziții dintre românce, față de acum  două săptămâni, grație celor 140 de puncte câștigate la turneul ITF din Marseille. Dulgheru a urcat 27 de poziții și este acum pe 106, cu un total de 612 puncte. La doar 29 de puncte de Top 100.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata