Breaking news

Simona Halep, desemnată cea mai bună jucătoare a lunii februarie

loading...

Simona Halep a fost desemnată de WTA, drept cea mai bună jucătoare de tenis a lunii februarie 2015. Românca a primit acest premiu grație câștigării turneului de la Dubai.

simona halep - turneul campioanelorSimona Halep, aflată în prezent pe locul trei mondial, a fost aleasă de WTA, drept cea mai bună jucătoare din februarie.

Românca a strâns 73% la sută din voturile fanilor, devansându-le pe Lucie Safarova care a obținut doar 15%, și pe Andrea Petkovic cu doar 12%.

Simona Halep a jucat un singur turneu în februarie, la Doha, pe care l-a și câștigat, după ce a eliminat-o în finală pe Karolina Pliskova, cu scorul de 6-4, 7-6 (4).

Cehoaica Lucie Safarova a fost nominalizată la acest premiu după ce câștigat turneul de la Doha, iar Andrea Petkovic a ieșit victorioasă la Antwerp.

Potrivit WTA, Simona Halep a reușit și cea mai frumoasă lovitură a lunii februarie, primind 47% din sufragii pentru o fază din meciul cu Hantuchova, petrecută la 0-1 în primul set.

Simona Halep și-a trecut astfel în palmares al zecelea său titlu WTA și a urcat pe locul al treilea în clasamentul ”Road To Singapore”, care stabilește primele 8 jucătoare care merg la Turneul Campioanelor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata