Breaking news

Simona Halep, debut cu victorie la Roland Garros 2015

loading...

Simona Halep a reușit o victorie facilă, duminică, în primul tur la simplu feminin în cadrul turneului de tenis de la Roland Garros.

simona halep - roland garros 2014Simona Halep, favorită numărul trei la Roland Garros, s-a impus în primul tur, în două seturi, scor 7-5, 6-4, în fața rusoaicei, Evghenia Rodina, locul 91 WTA.

Românca a avut onoarea de a juca primul meci la Roland Garros 2015, pe arena principală, Philippe-Chatrier, a durat o oră şi 16 minute.

Halep și-a asigurat victoria și implicit accederea în turul doi, după doar o oră și 16 minute de joc cu rusoaica.

În turul doi, Simona Halep va da peste croata Mirjana Lucici-Baroni, coșmarul de la US Open din 2014. Atunci, croata a eliminat-o în mod surprinzător pe Halep în turul trei la US Open, în două seturi, scor 6-7(0-6), 6-2.

Halep era atunci locul doi mondial, iar croata venise din calificări.

Mirjana Lucici are în palmares o semifinală la Wimbledon în 1999 şi trei titluri WTA, dar din 2004 până în 2009 a avut doare câteva prezenţe în meciuri oficiale, din cazua unor probleme de familie.

Simona Halep are o misiune dificilă în acest al la Roland Garros întrucât anul trecut a jucat finala cu Sharapova și are de apărat 1300 de puncte.

Calificarea în turul doi la Roland Garros îi asigură Simonei Halep un cec în valoare de 50.000 de euro și 70 de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata