Breaking news

Simona Halep, debut cu victorie la Australian Open. A eliminat-o în primul tur pe Karin Knapp

loading...
0 3

Simona Halep a debutat luni, cu o victorie la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2015. Românca a eliminat-o în primul tur pe italianca Karin Knapp.

simona halep - australian open 2015Simona Halep, a treia favorită a turneului de tenis de la Australian Open, a avut nevoie de doar două seturi și 88 de minute de joc ca să bifeze prima victorie la Melbourne.

Halep a învins-o în primul tur la Australian Open pe italianca Karin Knapp, aflată pe locul 50 mondial, în două seturi, scor 6-3, 6-2.

Românca a început prost partida și s-a văzut condusă cu 2-0, întrucât și-a pierdut primul serviciu. Halep a făcut mai apoi re-break și după ce s-a chinuit opt minute pe al doilea game de serviciu, a reuști să egaleze scorul la 2-2 abia cu a șasea minge.

Jocul lui Halep s-a îmbunătățit și românca a făcut break cu care a preluat conducerea pentru prima dată în meci, scor 3-2. La scorul de 4-2, Halep a ratat o nouă minge de break, iar la scorul de 5-3, românca a reușit să fructifice a doua minge de set pe serviciul adversarei. Astfel că după 40 de minute de joc, Simona Halep a câștigat primul ei set la Australian Open.

Halep a servit servit prima în debutul setului doi, dar și-a pierdut din nou serviciul. A făcut re-break, a egalat scorul la 1-1, după care la 2-1 a făcut break, s-a desprins la 3-1, ca mai apoi să-și piardă a doua oară serviciul în setul doi. A făcut din nou re-break și a închis partida pe serviciul italiencei, cu 6-2.

Prezentă pentru al cincilea an consecutiv pe tabloul principal de simplu feminin de la Australian Open, Simona Halep se află pentru prima dată în postura de a treia favorită la câștigarea turneului. În 2011 s-a oprit în turul trei, în 2012 și 2013 a fost eliminată în primul tur, iar în 2014 a ajuns până în sferturi de finală unde a fost eliminată de Dominika Cibulkova.

În turul doi, Simona Halep va juca cu australianca Jarmila Gajdosova care a eliminat-o în primul tur pe românca Alexandra Dulgheru, scor 6-3, 6-4.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata