Breaking news

Simona Halep, calificare uriașă în semifinale la US Open

loading...
0 10

Simona Halep a reușit să se califice miercuri seară, pentru prima dată în carieră, în semifinale la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului 2015.

halep simonaSimona Halep a reușit miercuri seară, o calificare uriașă în semifinale la US Open, după un meci fabulos cu bielorusa Victoria Azarenka.

Simona Halep a pășit cu stângul în sfertul de finală cu Azarenka, pierzându-și serviciul chiar în debut. A reușit apoi să facă re-break fapt ce i-a dat încredere în joc. Și după 42 de minute de joc, Halep și-a adjudecat primul set cu 6-3.

După un prim set solid, Halep a început catastrofal setul doi. Românca și-a pierdut serviciul la scorul de 1-0, apoi a fost condusă cu 3-0. La 3-1 a făcut re-break și în loc să egaleze la 3-3, românca și-a pierdut iar serviciul deși avusese o minge de 3-3.

La 5-3, românca a reușit să facă din nou re-break, dar din păcate iar a greșit pe propriul serviciu și i-a oferit pe tavă, bielorusei, setul doi.

În debutul setului trei, Simona Halep a ratat trei mingi de break, după care și-a pierdut serviciul. Și după ce a ratat trei mingi de re-break, românca a reușit să o fructifice pe cea de-a patra și să revină în setul trei.

După care, la scorul de 2-1 pentru Azarenka, și când Halep conducea pe propriul serviciu cu 40-15, meciul a fost întrerupt din cauza ploii.

După o pauză de o oră și jumătate, partida s-a reluat, Halep și-a făcut serviciul și a egalat la 2-2 în setul trei după care la 3-3 a făcut break și a preluat conducerea în set.

După care, la 5-4 a servit pentru meci și a fructificat prima minge care a dus-o direct în semifinale unde va juca cu italianca Flavia Pennetta.

Pentru accederea în semifinale la US Open 2015, Simona Halep are asigurat un cec în valoare de 805.000 de dolari și 780 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata