Breaking news

Simona Halep, calificare uluitoare în sferturi de finală la US Open 2015

loading...

Simona Halep s-a calificat pentru prima dată în carieră în sferturi de finală la turneul de Grand Slam de la US Open. Românca a învins-o în trei seturi pe Sabine Lisicki.

halep simonaSimona Halep a reușit luni seară, o victorie fabuloasă în optimi de finală la US Open. Românca, a doua jucătoare a lumii a reușit să o învingă pe nemțoaica Sabine Lisicki.

Simona Halep a pierdut în mod dramatic primul set, în tie-break, după ce a ratat o primă minge de set la 5-4, și alta în tie-break la scorul de 6-5.

Setul doi a fost cu adevărat spectaculos și plin de break-uri. Românca și-a pierdut de două ori la rând serviciul, a fost condusă cu 2-0, a egalat și a condus cu 5-3, scor la care a servit pentru set. Însă nemțoaica a reușit să egaleze scorul a 5-5. Însă Halep nu s-a lăsat și a reușit să câștige setul doi pe serviciul adversarei cu scorul de 7-5.

Câștigarea setului doi i-a dat aripi româncei care a defilat efectiv în setul trei, pe care și l-a adjudecat cu scorul de 6-2.

În sferturi de finală, Simona Halep va juca cu bielorusa Victoria Azarenka, fostă numărul unu mondial.

Calificarea în sferturi îi asigură româncei un cec în valoare de 410,975 dolari și 430 de puncte WTA.

Simona Halep este calificată și în sferturile de finală ale probei de dublu mixt de la US Open unde face pereche cu Horia Tecău.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata