Breaking news

Simona Halep, calificare fabuloasă în semifinale la Cincinnati

loading...

Simona Halep a reușit vineri noapte, o calificare spectaculoasă în semifinalele turneului de tenis de la Cincinnati, competiție dotată cu premii totale în valoare de 2,804,000 de dolari.

simona halepSimona Halep, a treia favorită a turneului american, s-a impus în sferturi de finală în fața polonezei Agnieszka Radwanska.

Simona Halep a început catastrofal partida cu poloneza, fiind condusă cu 4-0. Însă Halep a început să joace din ce în ce mai bine și a reușit cinci game-uri consecutive care au adus-o în postura de a servi pentru set. L a5-4, românca i-a anulat polonezei două mingi de 5-5, apoi a ratat o minge de set și inevitabilul s-a produs.

Radwasnska a trimis o minge cu fileul iar Halep a returnat afară și scorul a devenit egal 5-5. A făcut din nou break a urmat la serviciu și a închis setul cu 7-5 după o oră și două minute de joc.

Halep a început cu break setul doi și l-a încheiat tot cu break, cu scorul de 6-1. Poloneza a reușit singurul game al setului doar prin re-break la scorul de 1-0 pentru româncă.

Și după o oră și 31 de minute de joc, Simona Halep se impune în două seturi, scor 7-5, 6-1, în fața polonezei și merge în semifinale unde va juca cu nemțoaica Angelique Kerber.

Va fi reeditarea semifinalei de la Rogers Cup de acum trei săptămâni când Halep s-a impus în trei seturi, scor 6-0, 3-6, 6-2. Dacă se va impune din nou în fața nemțoaicei, Halep nu doar că își va egala performanța din 2015, când a jucat finala la Cincinnati cu Serena Willaims, pierdută în fața americancei, o va ajuta pe aceasta să rămână pe primul loc în clasamentul mondial.

Calificarea în semifinale la Cincinnati îi asigură româncei un cec în valoare de 123,665 de dolari și 350 de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata