Breaking news

Simona Halep, calificare fabuloasă în optimi la US Open 2015

loading...

Simona Halep s-a calificat la pas, în optimi de finală la simplu feminin la US Open, după ce a învins-o în turul trei, pe elvețianca Shelby Rogers.

halep simonaSimona Halep, a doua jucătoare a lumii, a bătut-o măr pe tânăra elvețiancă venită din calificări.

Românca a câștigat partida în două seturi, scor 6-2, 6-3, după doar o oră și șase minute de joc. A fost un fel de antrenament oficial cu public. Halep putea închide mai rapid partida dacă nu se relaxa la 5-2, când și-a pierdut prima dată serviciul în meci.  A îndreptat rapid greșeala, închinzând partida pe serviciul elvețiencei.

La final de meci, Halep a fost întrebată de o melodie. Românca a spus că este vorba despre piesa ”Dragostea din tei”, a trupei O-zone.

Halep a părut foare bucuroasă, veselă și extrem e optimistă, declarând: sunt foarte mulțumită de cum am jucat. A fost prima dată când am jucat în arene în runda de seară. 

În optimi de finală, Simona Halep va juca cu învingătoarea partidei disputate de Sabine Lisicki și Barbora Zahlavova Strycova.

Pentru accederea în optimi de finală, Simona Halep are asigurat un cec în valoare de 213,575 de dolari și 240 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata