Breaking news

Simona Halep, calificare dramatică în semifinale la Roland Garros. A fost la un pas de catastrofă

loading...

Simona Halep, a treia favorită la Roland Garros, a reușit partida anului în tenis. A fost la un pas de a pierde meciul, a anulat mingea de meci ucraineencei după care a câștigat setul doi în tie-break, după care a defilat în setul trei ca mai apoi să se califice pentru a doua oară în carieră în semifinale la Roland Garros.

halep us openRomânca a început catastrofal sfertul de finală și după 24 de minute de joc era condusă cu 5-0. Abia la acest scor, Halep a izbutit să-și adjudece primul game al partidei. A mai câștigat încă două consecutive după care, Elina Svitolina a închis setul cu 6-3.

Istoria s-a repetat și în setul doi când Halep a servit și și-a pierdut serviciul și în scurt timp s-a văzut condusă cu 5-1. De la acest scor, în mod miraculos, Halep a început să joace altceva și a bifat cinci  game-uri consecutive. Iar la scorul de 6-5, Halep a ratat patru mingi de set. S-a ajuns la tie-break unde din fericire, în mod dramatic, după ce i-a anulat o minge de meci, Halep s-a impus cu 8-6 și meciul s-a decis în setul trei.

Simona Halep a prins aripi după câștigarea setului doi. Românca a defilat în setul trei, câștigând cu 6-0 și încheind partida în stil de mare campioană, cu un as. Efectiv a spulberat-o pe ucraineancă. Halep și-a adjudecat victoria după două ore și 6 minute de joc, dramatice.

Românca și-a luat astfel revanșa în fața ucrainencei după înfrângerea de acum două săptămâni din finala de la Roma.

În semifinale, Simona Halep va juca cu Karolina Pliskova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata