Breaking news

Simona Halep, bătută măr la US Open, de o jucătoare de pe locul 121 mondial

loading...

Simona Halep a dezamăgit crunt la US Open 2014. Românca, a doua favorită a competiției a încasat o înfrângere usturătoare în turul trei în fața unei croate de 32 de ani, venită din calificări și care se află abia pe locul 121 în lume.

simona halep - cincinnatiSimona Halep a făcut un joc catastrofal în turul trei la US Open. Românca, a doua jucătoare a lumii, a jucat execrabil de prost. Mirjana Lucic, o croată de 32 de ani, venită din calificări și aflată abia pe locul 121 mondial, i-a predat o lecție adevărată de tenis, româncei.

Lui Halep i s-a rupt filmul în primul set când la scorul de 5-2 a ratat trei mingi de set. Simona Halep a pierdut în mod incredibil primul set, în tie-break, după ce la scorul de 5-2 a ratat trei mingi de set. Numai că jocul inconstant și cele cinci duble greșeli au costat-o scump pe româncă.

Simona Halep a început cu brake partida cu croata, dar în scurt timp și-a pierdut serviciul după ce a ratat două mingi de game. Și după ce a ratat trei mingi de re-brake la scorul de 1-1, Halep a reușit egalarea la 2-2. A făcut apoi brake, la scorul de 2-2 și 4-2, după care a servit pentru câștigarea setului. Însă jocul româncei a fost foarte slab și după ce s-a chinuit opt minute pe propriul serviciu, timp în care a ratat trei mingi de set și i-a anulat coratei două mingi de re-brake, Halep și-a pierdut serviciul. Era semnul că jocul Simonei Halep este în picaj liber. Românca a mai servit a doua oară pentru adjudecarea setului la scorul de 5-4 dar din păcate și-a pierdut serviciul la zero. În cele din urmă s-a ajuns la tie-break unde românca a pierdut cu 6-8 după ce a făcut dublă greșeală.

Halep a servit prima în debutul setului doi și de astă dată și l-a câștigat lejer. dar jocul său a început să cadă foarte mult și astfel că românca și-a pierdut serviciul la scorul de 1-1 și 4-2, astfel că a cedat setul doi cu 2-6.

Astfel că după o oră și 34 de minute de joc dezamăgitor, Simona Halep părăsește în genunchi US Open 2014, ratând calificarea în optimile de finală, unde se calificase în 2013.

Eliminarea prematură de la US Open o poate costa locul doi mondial. Dacă Petra Kvitova, aflată pe locul 4 mondial, ajunge în finală, românca este detronată.

Jocul Simonei Halep din turul trei la US Open nu a demonstrat deloc că românca s-ar afla pe locul doi în lume. Poate că pălăria este prea mare și nemeritată pentru Halep.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata