Breaking news

Simona Halep, bătută măr în primul tur la Australian Open de o chinezoaică venită din calificări

loading...

Eliminare bombă în  doua zi la Australian Open. Simona Halep, a doua favorită a competiţiei şi locul doi mondial a fost eliminată în mod surprinzător, încă din primul tur, de o jucătoare din China venită din calificări.

simona halepSimona Halep începe catastrofal anul 2016. Mare favorită la Australian Open, românca a jucat catastrofal în primul tur, în partida cu Shuai Zhang, jucătoare aflată pe locul 133 mondial şi venită din calificări.

Chinezoaica a făcut un meci solid încă de la început când a reuşit să facă break la scorul de 1-0, apoi a condus cu 4-0. Abia la acest scor Halep a reuşit să câştige primul game al partidei.  În loc să egaleze scorul la 5-5, Halep şi-a pierdut serviciul şi a cedat primul set cu 6-4 după 46 de minute de joc.

Pierderea primului set a afectat-o iremediabil pe Simona Halep care a cedat apoi mult mai lejer setul doi, c 6-3 după doar 32 de minute de joc.

În 2014 şi 2015, Simona Halep a ajuns până în sferturi de finală la Australian Open.

Eliminarea bombă de la Australian Open reprezintă o lovitură cruntă pentru Halep care va pierde locul doi mondial.

Semne nu prea bune are 2016 pentru Simona Halep. Tot azi au părăsit competiţia încă din primul tur şi româncele Irina Camelia Begu şi Andreea Mitu.

loading...
1 Comentariu
  1. elise spune

    Se intamplă si la nivel inalt,acolo unde sportivul are toate datele să fie in primele locuri,probabil mental are o problemă,dar sunt sigură că o va depăsi.Hai Simona!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata