Breaking news

Simona Halep, bătută măr de Serena Williams la Cincinnati

loading...

Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Cincinnati, după ce a fost învinsă în mod categoric de americanca Serena Williams.

serena williams si simona halepRomânca a fost bătută măr în sferturile de finală la Cincinnati de principala favorită a turneului. Simona nu a avut nicio șansă în fața puternicei jucătoare din SUA.

După ce a eliminat-o în turul doi pe Marion Bartoli și în turul trei pe Samantha Stosur, românca nu a mai avut benzină în rezervoare și pentru Serena Williams. Astfel că visul frumos s-a oprit în sferturi la Cincinnati.

Simona Halep a pierdut primul set la zero, în fața americancei Serena Williams, în doar 17 minute de joc. Românca a fost practic executată fără drept de apel, de liderul mondial. Halep nereușind să își câștige măcar un serviciu.

Simona Halep a început să joace mai bine în setul doi. Și-a câștigat primul serviciu, l-a pierdut pe al doilea, după care la scorul de 1-3, a reușit să facă re-brake și să reducă din diferență la 2-3. Scor la care, pe propriul serviciu a reușit egalarea la 3-3. Halep a ținut pasul cu Williams până la scorul de 5-4, când și-a pierdut serviciul, deși reușise să-i anuleze americancei două mingi de meci.

După doar o oră și cinci minute de joc, Simona Halep a fost învinsă pe cimentul american de Serena Williams, pentru a doua oară în 2013, după semifinala de la Roma.

Pentru accederea în semifinale, Simona Halep va primi un cec în valoare de 49.040 de dolari și 225 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata