Breaking news

Simona Halep, bătută măr de o americancă, la Sydney, în primul său meci pe 2014

loading...

Simona Halep a fost eliminată duminică dimineață, în primul tur al turneului WTA Premier de la Sydney, de o americanca Madison Keys, care a bătut-o măr pe româncă.

simona halep - moscovaSimona Halep începe catastrofal 2014. Românca este de nerecunoscut. După un 2013 excelent în care a câștigat șase titluri și a ajuns pe locul 11 mondial, românca a fost bătută măr de americancă în primul meci oficial din 2014.

Simona Halep a început catastrofal partida cu americanca. Românca a jucat execrabil și și-a pierdut toate serviciile. A servit prima dar și-a pierdut game-ul deși a avut două șanse de a închide punctul. Însă americanca a reușit să facă brake.

La scorul de 1-0 pentru americană, Halep a ratat o minge de re-brake și adversara s-a distanțat la 2-0. Românca a urmat la serviciu dar l-a pierdut și pe acesta, astfel că s-a văzut condusă cu 3-0. La acest scor a reușit să facă re-brake. După care Halep a urmat la serviciu, a făcut trei duble greșeli și i-ar și-a pierdut game-ul. După doar 28 de minute de joc, Halep a pierdut primul set cu 1-6.

Halep a continuat să joace la fel de prost și în setul doi, românca fiind condusă cu 5-0, scor la care a reușit să-și câștige pentru prima dată serviciul. A făcut re-brake mai apoi și dădea semne că revine mai ales că a câștigat și următorul serviciu. La 5-3 a făcut iar re-brake, dar din păcate a pierdut setul și meciul pe propriul serviciu.

Madison Keys locul 38 WTA, și-a adjudecat victoria în fața româncei, cap de serie numărul 7, după doar o oră și 12 minute de joc.  Dacă nu își revine rapid, Halep s-ar putea să rateze într-un mare fel și Australian Open, primul turneu de Grand Slam al Anului 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata