Breaking news

Simona Halep, bătută măr de Maria Sharapova la Turneul Campioanelor

loading...

Simona Halep a încasat marți, a șasea înfrângere consecutivă în fața Mariei Sharapova, semn că românca încă are complexul ”Sharapova”. Halep a pierdut cel de-al doilea meci disputat la Turneul Campioanelor de la Singapore.

simona halepDezamăgitor. Halep nu a reușit nici a șasea oară să se impună în fața rusoaicei Maria Sharapova. Deși se află pe locul 2 mondial și e principală favorită la Singapore, românca a jucat inconstant și a greșit foarte mult pe propriul serviciu.

Simona Halep a pierdut primul set cu 6-4, în fața Mariei Sharapova, după ce reușise să revină de la scorul de 0-2. Românca, deși nu a jucat rău, a cedat game-ul fix când nu trebuia, la scorul de 5-4 pentru rusoaică. După ce i-a anulat primele două mingi de set, Halep nu a mai reușit să o anuleze și pe cea de-a treia și a pierdut setul.

Pierderea la limită a primul set și-a pus amprenta asupra jocului româncei în setul doi, unde din păcate Halep nu a mai jucat mare lucru.

A fost condusă cu 2-0, 3-0, 4-1 și 5-1, scor la care a reușit re-break. A făcut apoi 5-3 pe propriul serviciu, și din nou re-break, și în loc să egaleze la 5-5, Halep și-a pierdut serviciul și rusoaica a câștigat.

Maria Sharapova și-a adjudecat victoria după o oră și 54 de minute de joc și s-a calificat în semifinale la Turneul Campioanelor.

Joi dimineață, Halep joacă cu Agnieszka Radwanska pentru a spera că se califică în semifinale la Singapore.

Rezultatul confruntărilor dintre Simona Halep și Maria Sharapova, toate câștigate de rusoaică:

2012 – Indian Wells – turul trei – 6-3, 6-4

2012 – Beijing – turul unu – 7-5, 7-5

2014 –  Madrid – finală – 1-6, 6-2, 6-3

2014 – Roland Garros – 6-4, 6-7(5-7), 6-3

2014 –  Cincinnati  – sferturi – 3-6, 6-4, 6-4.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata