Breaking news

Simona Halep, bătută măr de Kristina Mladenovic, în primul tur la Open GDF SUEZ

loading...

Simona Halep a fost eliminată miercuri seară, în primul tur la Open GDF SUEZ 2014, fiind învinsă în două seturi, de franțuzoaica Kristina Mladenovic.

simona halep cincinnati 2013Proaspăt intrată în top 10 jucătoare la nivel mondial, Simona Halep a bifat o înfrângere usturătoare la turneul WTA Premier de la Paris.

Românca a jucat precum o cizmă, adică nimic, și a pierdut partida în fața franțuzoaicei, clasată abia pe locul 62 mondial.

Halep a pierdut primul set în tie-break cu 1-7, deși reușise să facă brake la scorul de 3-3, dar și-a pierdut serviciul de două ori la scorul de 4-3 și mai apoi la 6-5 când a servit pentru set.

În setul doi, Halep și-a pierdut serviciul la scorul de 2-2, după ce a ratat o minge de game și i-a anulat franțuzoaicei patru mingi de brake, însă pe a cincea nu a mai putut-o neutraliza.

Halep a reușit mai apoi să facă re-brake, abia cu a patra minge, egalând scorul la 3-3.

Dar din nou, Halep a jucat foarte slab și și-a pierdut din nou serviciul la scorul de 4-4. Franțuzoaica a urmat la serviciu și a câștigat meciul cu 6-4 în setul doi.

Halep pleacă acasă încă din primul tur, la fel ca și în 2013, și pentru această „performanță”, românca va primi doar un punct WTA.

Este pentru a doua oară în 2014 când Simona Halep este învinsă de o jucătoare no name, chiar din primul tur, după ce acest lucru s-a întâmplat și la turneul de la Sydney.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata