Breaking news

Simona Halep, alături de copii la Kids Day la BRD Bucharest Open 2015

loading...
0 20

Simona Halep, numărul trei mondial în tenisul feminin a dat în mintea copiilor. Miercuri, cea mai bună jucătoare a României a participat la Kids Day eveniment organizat în cadrul BRD Bucharest Open 2015.

simona halepSimona Halep, deținătoarea trofeului în 2014 la BRD Bucharest Open 2015, a fost luată cu asalt de copii pasionați de tenis.

Cel mai așteptat moment de către copii al celei de-a doua ediții a BRD Bucharest Open a fost “Kids Day”, unde s-au “antrenat” cu Simona Halep, iar mascota Dr.Oetker, Văcuţa Paula, i-a întampinat cu bunătăți.

Astfel, Simona Halep și Dr.Oetker și-au dat mâna să facă fericiți sute de copii, care au primit desertul delicios Paula Pudding, jocuri distractive și tricouri.

La acțiunea Dr. Oetker și-au anunțat prezența joi și ”eroinele” din Canada, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu – care au calificat România în Grupa Mondială.

În acest an, Simona Halep nu participă în cadrul turneului de tenis de la Arenele BNR, motivând că este foarte obosită și că nu se simte în formă.

halep kyds day brd 2015

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata