Breaking news

Simona Halep a revenit pe locul trei mondial după finala de la Turneul Campioanelor

loading...

Simona Halep a revenit de azi, pe locul trei mondial în clasamentul WTA, ca urmare a punctelor câștigate după ce a jucat finala de la Turneul Campioanelor de la Singapore, pierdută în fața Serenei Williams.

simona halep - turneul campioanelor 2014Grație celor 890 de puncte acumulate la Turneul Campioanelor, Simona Halep a revenit azi pe locul trei mondial, cu un total de 6292 de puncte. Pe primul loc se menține în continuare Serena Williams, iar pe locul doi, rusoaica Maria Sharapova.

Irina Begu staționează și în această săptămână pe locul 42, cu un total de 1201 puncte. Și Monica Niculescu staționează în această săptămână pe locul 47 mondial, având un total de 1110 puncte.

În timp ce Sorana Cîrstea a coborât un loc, fiind de azi pe 95 cu 606 puncte WTA. Alexandra Dulgheru a urcat patru locuri, fiind de azi pe locul 103 mondial cu un total de 542 de puncte.

Andreea Mitu a reușit o urcare de 7 locuri, până pe 126, aceasta fiind cea mai bună clasare a româncei, din carieră.

În clasamentul de dublu feminin, Monica Niculescu rămâne cea mai bine clasată româncă. Niculescu staționează încă o săptămână pe locul 38 mondial cu un total de 1940 de puncte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata