Breaking news

Simona Halep a ratat calificarea în sferturile de finală la US Open

loading...

Ghinion curat pentru Simona Halep în optimile de finală de la US Open. A ratat calificarea în sferturi și din cauza faptului că meciul s-a întrerupt din cauza ploii când avea minge de set. 

simona halep cincinnati 2013Simona Halep, cap de serie numărul 21 la US Open, a fost învinsă în două seturi, de italianca Flavia Pennetta, locul 83 mondial. Deși românca este mult mai bine clasată în topul WTA, nu a reușit să se impună în fața italiencei.

Simona Halep a jucat extrem de prost în primul set, cu italianca Flavia Pennetta. După doar 27 de minute de joc, românca a pierdut în mod incredibil, primul set cu 2-6.

În setul doi lucrurile au luat o turnură neașteptată pentru româncă care a reușit să întoarcă soarta meciului de la 1-4 la 5-4. Și asta după ce a ratat două mingi de brake la scorul de 1-1, și una la scorul de 2-2. Ocaziile s-au răzbunat iar Halep a pierdut serviciul la scorul de 2-3. Astfel că italianca a preluat conducerea cu 4-2. La acest scor s-a produs minunea și revenirea spectaculoasă a Simonei Halep. După ce a ratat patru mingi de re-brake, Halep a făcut rost de a cincea cu care a reușit să facă 3-4. A urmat la serviciu și a egalat scorul la 4-4. La acest scor, Halep a făcut al doilea brake la zero și a preluat conducerea cu 5-4. Românca a urmat la serviciu și când a obținut minge de set, las corul de 40-30, arbitrul de scaun a întrerupt partida din cauza ploii.

Meciul s-a reluat după o pauză de cinci ore. Însă pauza nu i-a priit româncei care a ieșit din meci și la revenirea pe teren a ratat câștigarea setului doi.

La 5-5, Halep a obținut o nouă minge de re-brake. Penetta a făcut dublă greșeală și Halep a preluat conducerea cu 6-5.

Românca a urmat la servici dar din păcate iar și-a pierdut serviciul și s-a ajuns la tie-break. Unde, Simona a fost învinsă cu 7-3.

Astfel că Simona Halep ratează calificarea în sferturile de finală la US Open și pe propriile greșeli, 25 la număr.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata