Breaking news

Simona Halep a ratat calificarea în finală la Indian Wells

loading...

Simona Halep a fost învinsă sâmbătă, în semifinale la Indian Wells, în două seturi, de poloneza Agnieszka Radwanska, ratând astfel calificarea în finala turneului american.

simona halep - semifinale indian wells Simona Halep nu a mai reușit să o învingă pe poloneza Agnieszka Radwanska, așa cum făcuse în urmă cu o lună în semifinale la Doha. Românca a jucat foarte slab și a cedat partida în două seturi, scor 3-6, 4-6.

Simona Halep a început catastrofal primul set, pierzându-și de două ori serviciul, fapt ce i-a permis polonezei să conducă cu 40. Abia la acest scor, românca a reușit să facă re-brake, după ce la 2-0, ratase o primă minge de brake. Din păcate, jocul lui Halep a fost foarte ezitant și Agnieszka Radwanska a profitat de asta, reușind astfel să-și adjudece primul set cu 6-3, după doar 34 de minute de joc.

În setul doi, Simona Halep dădea semne de revenire în joc. A condus cu 3-1, după ce a reușit un brake la 2-1, dar din păcate în scurt timp s-a văzut condusă cu 4-3 și 5-3. La scorul de 5-3, Halep a reușit să-i anuleze polonezei două mingi de meci, după care și-a câștigat serviciul. Ca mai apoi să piardă setul doi cu scorul de 4-6.

Poloneza și-a adjudecat victoria în fața româncei după o oră și 24 de minute de joc.

Pentru calificarea în semifinale la turneul Masters de la Indian Wells, Simona Halep va primi un cec în valoare de 225.000 de dolari și 390 puncte WTA. Chiar dacă a pierdut azi partida cu Agnieszka Radwanska și a ratat calificarea în finală, Simona Halep va urca de luni, pe locul 5 mondial. Reușind astfel cea mai bună clasare a unei românce în ierarhia WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata