Breaking news

Simona Halep a primit un wild card la BRD Bucharest Open 2017

loading...

Simona Halep a primit o invitație de participare la turneul de tenis de la București, BRD Bucharest Open 2017. Românca poate fi prezentă la turneu în funcție de rezultatul pe care-l va obține la Wimbledon.

simona halepPreşedintele FR Tenis, George Cosac, a declarat la premierea ITF Inedit Open Tour, că i-a oferit Simonei Halep un wild card pentru turneul BRD Bucharest Open 2017.

“Deocamdată, la turneul WTA BRD Bucharest Open şi-au anunţat participarea Irina, Sorana şi Monica. Am vorbit şi cu Simona să-i rezervăm un wild card, în funcţie de parcursul ei la Wimbledon. Este posibil să vină şi ea. Din cele 3 ediţii disputate de BRD Bucharest Open, Simona a câştigat două şi sunt convins că îşi va face timp să vină să participe, pentru că îi place să joace în faţa propriilor suporteri. Am avut o discuţie cu Simona cu mult timp înainte de închiderea listelor şi regulamentul unui astfel de turneu permite unei jucătoare clasate în primele 20 în lume să primească un wild card. Deci un wild card este rezervat pentru o jucătoare de top”, a declarat preşedintele FR Tenis, George Cosac, la premierea turneului ITF de la Tenis Club din Curtea de Argeş, Inedit Open Tour.

Simona Halep a câștigat prima ediție desfășurată în 2014, a absentat la cea din 2015, iar anul trecut a învins-o în finală pe Anastasia Sevastova, în două seturi, scor 6-0, 6-0.

BRD Bucharest Open, dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari, se va desfășura în perioada 17-23 iulie la Arenele BNR din București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata