Breaking news

Simona Halep a pierdut locul doi iar Irina Begu a intrat în top 30

loading...

Simona Halep a pierdut de azi, locul doi mondial, din cauza eliminării din semifinale la Roma. Irina Begu a intrat pentru prima dată în carieră în top 30 mondial, iar Alexandra Dulgheru a urcat pe locul 50.

simona halep - irina beguEliminarea surprinzătoare a Simonei Halep în semifinale la turneul din Roma și câștigarea competiției de către Maria Sharapova, a dus la pierderea locului doi mondial.

De azi, românca revine pe locul trei mondial cu un total de 7360 puncte. Astfel că Halep va fi cap de serie numărul trei la turneul de la Roland Garros.

Pentru prima dată în carieră, Irina Begu intră în top 30 jucătoare la nivel mondial, grație parcursului bun de la Roma.

De azi, Irina Begu ocupă locul 30 WTA cu un total de 1536 de puncte.

Alexandra Dulgheru, aflată într-o formă de zile mari, a reușit să revină în top 50 jucătoare la nivel mondial. Românca ocupă de azi locul 50, cu un total de 1002 puncte WTA, urcând 22 de locuri față de săptămâna trecută.

Monica Niculescu, aflată într-o scădere evidentă de formă, calcă tot mai mult pe urmele Soranei Cîrstea și coboară încet dar sigur, în clasament. De azi, e pe locul 69 mondial cu 838 de puncte.

Andreea Mitu a revenit în top 100, pe locul 99 mondial cu un total de 598 puncte și va intra pe tabloul principal de la Roland Garros.

Sorana Cîrstea a urcat un loc față de săptămâna trecută și e de azi pe 145 cu un total de 371 de puncte. Dacă anul trecut a intrat direct pe tabloul principal de la Roland Garros, în acest an va trebui să joace calificări.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata