Breaking news

Simona Halep a luat bătaie de la Ivanovic, dar va juca în semifinale cu Radwanska

loading...

Simona Halep a fost învinsă vineri, în ultimul meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor găzduit de Singapore, de sârboaica Ana Ivanovic. În ciuda acestei înfrângeri, românca merge în semifinale de pe primul loc. Înfrângerea în trei seturi o califică automat în semifinale și pe Serena Williams.

simona halep - turneul campioanelorSimona Halep a încasat o înfrângere la Turneul Campioanelor, fix în ultimul meci din Grupa Roșie. Halep, văzută cu sacii în căruță, adică calificată deja în semifinale înaintea partidei, a aplicat proverbul românesc, și și-a băgat picioarele în el de meci.

Primul set l-a pierdut în tie-break deși a condus cu 5-2. Apoi și-a adjudecat setul doi cu 6-3. Ca setul trei să-l cedeze cu 3-6, după ce la scorul de 1-1 a ratat trei mingi de break.

Simona Halep, deși a început bine primul set cu Ana Ivanovic, conducând cu 5-2, românca a pierdut setul în tie-break cu 6-7(7-9).

Simona Halep a reușit primul break al partidei cu Ana Ivanovic la scorul de 1-1, după ce a contestat un ace al sârboaicei. Românca a avut dreptate, Ivanovic a trimis al dolea serviciu în fileu, Halep a trecut în avantaj și a făcut break.

După care, Halep a reușit să anuleze 3 mingi de re-break și să își câștige serviciul. Iar la 3-1, românca a făcut a doua oară break, distanțându-se la 4-1. Ivanovic a reușit să facă re-break și să reducă din diferență, însă Halep a făcut re-break a urmat la serviciu și din nou și-a pierdut serviciul. Halep a servit a doua oară pentru adjudecarea setului, la scorul de 5-4, dar și de astă dată și-a pierdut serviciul și sârboaica a egalat la 5-5. Și mai apoi, Ana Ivanovic a trecut la conducerea setului cu 6-5. Halep a reușit să egaleze la 6-6 și să trimită setul unu în tie-break.

În setul doi, Halep a reușit să facă break la scorul de 2-1, s-a distanțat la 3-1, a urmat la serviciu și a făcut 4-1. La acest scor, Halep a ratat o minge de break după care românca și-a pierdut serviciul. La scorul de 4-3, Halep a ratat o nouă minge de break și după ce i-a anulat sârboaicei o minge de 4-4, printr-un retur fantastic care a trimis-o pe Ivanovic direct pe bancă, românca a reușit break-ul.

Halep a urmat la serviciu și s-a adjudecat setul doi cu 6-3, fapt ce a determinat eliminarea lui Ivanovic și calificarea Serenei Williams în semifinale.

În setul trei, la scorul de 1-1, Simona Halep a ratat trei mingi de break. Iar la scorul de 4-3, românca și-a pierdut serviciul. Ivanovic a urmat la serviciu și și-a adjudecat partida.

Halep va juca în semifinale cu poloneza Agnieszka Radwanska. În timp ce Serena Williams va juca în semifinale la Singapore, grație înfrângerii suferite de româncă, cu daneza Caroline Wozniacki.

Cele două au mai jucat în acest an, finala US Open, adjudecată clar de Williams. Simona Halep a mai jucat o singură dată în acest an cu Agnieszka Radwanska, în semifinale la Doha, unde românca s-a impus în două seturi 7-5, 6-2.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata