Simona Halep a învins-o în premieră pe Kristina Mladenovic și s-a calificat în optimi la Cincinnati

loading...

Simona Halep s-a calificat miercuri seară, în optimi de finală la turneul de tenis WTA Premier 5 de la Cincinnati, după ce a învins-o în trei seturi pe franțuzoaica Kristina Mladenovic.

simona halepLa patru zile de la abandonul din finala de la Toronto, Simona Halep a revenit cu victorie în turul doi la Cincinnati. După ce a pierdut primele două partide cu Kristina Mladenovic, românca și-a luat azi revanșa în fața franțuzoaicei. Halep s-a impus în trei seturi, scor 7-5, 5-7, 6-4. Însă putea să încheie partida în două seturi, dacă fructifica una din cele două mingi de meci.

Simona Halep a început cu break partida cu franțuzoaica, a condus cu 2-0 dar Mladenovic s-a ținut tare și a reușit egalarea la 4-4. La 5-5, scor la care românca a profitat de accidentarea adversarei și a reușit un break care a adus-o apoi în postura de a câștiga primul set. Lucru care s-a și întâmplat. Românca și-a adjudecat primul set cu 7-5.

În setul doi, Halep și-a pierdut serviciul la scorul de 2-1, dar a făcut apoi re-break, a egalat scorul la 3-3, după care a făcut iar break și a preluat conducerea cu 5-3. La acest scor, Simona a ratat o minge de meci pe serviciul franțuzoaicei. După care, la 5-4, românca a ratat o minge de meci și pe propriul serviciu ca mai apoi Mladenovic să egaleze scorul la 5-5. La acest scor, Halep a ratat două mingi de re-break. Ca mai apoi să-și piardă iar serviciul și franțuzoaica să câștige setul doi cu 7-5.

După pierderea dramatică a setului doi, Halep a revenit cu break în debutul setului trei și la 1-0, după ce i-a anulat franțuzoaicei două mingi de re-break, a făcut 2-0. Însă la 3-2, românca și-a pierdut la zero serviciul, iar la 3-3 a făcut re-break. A condus cu 4-3, 5-3 și 5-4, scor la care a servit pentru meci. După ce a ratat prima minge de final, Halep a fructificat-o pe cea de-a doua, întrucât franțuzoaica a returnat afară.

În optimi de finală, Simona Halep va juca cu învingătoarea din partida disputată de Andrea Petkovic și Camila Giorgi.

Halep și-a asigurat 105 puncte WTA și un cec în valoare de 27.640 de dolari pentru calificarea în optimi de finală la Cincinnati.

406 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*