Breaking news

Simona Halep a învins-o în premieră pe Kristina Mladenovic și s-a calificat în optimi la Cincinnati

loading...

Simona Halep s-a calificat miercuri seară, în optimi de finală la turneul de tenis WTA Premier 5 de la Cincinnati, după ce a învins-o în trei seturi pe franțuzoaica Kristina Mladenovic.

simona halepLa patru zile de la abandonul din finala de la Toronto, Simona Halep a revenit cu victorie în turul doi la Cincinnati. După ce a pierdut primele două partide cu Kristina Mladenovic, românca și-a luat azi revanșa în fața franțuzoaicei. Halep s-a impus în trei seturi, scor 7-5, 5-7, 6-4. Însă putea să încheie partida în două seturi, dacă fructifica una din cele două mingi de meci.

Simona Halep a început cu break partida cu franțuzoaica, a condus cu 2-0 dar Mladenovic s-a ținut tare și a reușit egalarea la 4-4. La 5-5, scor la care românca a profitat de accidentarea adversarei și a reușit un break care a adus-o apoi în postura de a câștiga primul set. Lucru care s-a și întâmplat. Românca și-a adjudecat primul set cu 7-5.

În setul doi, Halep și-a pierdut serviciul la scorul de 2-1, dar a făcut apoi re-break, a egalat scorul la 3-3, după care a făcut iar break și a preluat conducerea cu 5-3. La acest scor, Simona a ratat o minge de meci pe serviciul franțuzoaicei. După care, la 5-4, românca a ratat o minge de meci și pe propriul serviciu ca mai apoi Mladenovic să egaleze scorul la 5-5. La acest scor, Halep a ratat două mingi de re-break. Ca mai apoi să-și piardă iar serviciul și franțuzoaica să câștige setul doi cu 7-5.

După pierderea dramatică a setului doi, Halep a revenit cu break în debutul setului trei și la 1-0, după ce i-a anulat franțuzoaicei două mingi de re-break, a făcut 2-0. Însă la 3-2, românca și-a pierdut la zero serviciul, iar la 3-3 a făcut re-break. A condus cu 4-3, 5-3 și 5-4, scor la care a servit pentru meci. După ce a ratat prima minge de final, Halep a fructificat-o pe cea de-a doua, întrucât franțuzoaica a returnat afară.

În optimi de finală, Simona Halep va juca cu învingătoarea din partida disputată de Andrea Petkovic și Camila Giorgi.

Halep și-a asigurat 105 puncte WTA și un cec în valoare de 27.640 de dolari pentru calificarea în optimi de finală la Cincinnati.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata