Breaking news

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală la Australian Open de către Dominika Cibulkova

loading...

Visul frumos pentru Simona Halep s-a încheiat miercuri, în sferturile de finală la Australian Open. Românca a fost eliminată în două seturi de Dominika Cibulkova.

simona halep -australian open 2014Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului, fiind bătută măr de slovaca Dominika Cibulkova.

Românca nu a fost în elementul ei, a avut un serviciu moale și asta a costat-o calificarea.

Simona Halep nu a început deloc bine partida cu slovaca Dominika Cibulkova. Românca a fost condusă cu 3-0 după ce și-a pierdut serviciul la scorul de 1-0. Halep a ratat două șanse de re-brake la scorul de 1-3, și slovaca s-a distanțat la 4-1. Românca a reușit să facă re-brake la 4-2, după ce slovaca a făcut două duble greșeli consecutive în game.

Din păcate Simona Halep și-a pierdut iar serviciul și slovaca a urmat apoi la serviciu adjudecându-și setul unu cu 6-3 după 35 de minute de joc.

Din păcate jocul foarte slab și debusolant a continuat și în setul doi pe care l-a pierdut la zero după doar 20 de minute de joc.

Hale pleacă acasă cu amărăciunea că a ratat calificarea în semifinale, dar va încasa 270.000 de dolari și 430 puncte WTA care o vor propulsa în top zece jucătoare la nivel mondial.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata