Breaking news

Simona Halep a executat-o pe Jelena Jankovic în semifinale la Cincinnati

loading...
0 4

Simona Halep este invincibilă la Cincinnati. Românca a executat-o rapid, sâmbătă noapte, pe sârboaica Jelena Jankovic și s-a calificat în finală unde va juca cu americanca Serena Williams.

simona halepSimona Halep dă semne că și-a revenit și că este într-o mare formă înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului 2015.

Românca a bătut-o măr pe Jelena Jankovic în semifinale la Cincinnati. Sârboaica a câștigat doar trei game-uri în meci, unul în primul set iar două în cel secund.

După o oră și opt minute de joc, Simona Halep s-a impus cu 6-1, 6-2 și va juca finala cu Serena Williams.

Halep o eliminase pe Jankovic și în urmă cu o săptămână, în turul doi la turneul WTA Premier 5 de la Toronto.

Este cea de-a doua finală consecutivă WTA Premier 5, jucată de Simona Halep în această dună, după cea de la Toronto jucată cu Belinda Bencic, unde s-a retras din cauza unei accidentări.

Azi, după miezul nopții, Halep va juca în finala că numărul unu mondial. E a doua finală WTA pe care o dispută Halep cu Serena în 2015, după cea de la Miami.

Calificarea în finală la Cincinnati îi asigură lui Halep un cec în valoare de 240.500 de dolari și 585 de puncte WTA. Dacă va reuși să o învingă pe Serena Williams, Halep va încasa 495,000 de dolari și va primi 900 de puncte WTA.

Indiferent însă de rezultatul din finala de la Cincinnati, Simona Halep va fi de luni, din nou, a doua jucătoare a lumii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata