Breaking news

Simona Halep a demolat-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor

loading...

Simona Halep a reușit miercuri, la Singapore, victoria carierei, învingând-o în două seturi, în mod categoric pe liderul mondial, Serena Williams. Românca o învinge pentru prima dată în carieră pe americancă.

simona halepSimona Halep a reușit să o îngenuncheze pe puternica Serena Williams, în al doilea meci al său disputat la Turneul Campioanelor. Românca s-a impus categoric, în două seturi, scor 6-0, 6-2, după doar o oră și 5 minute d ejoc

SimonaHalep a fost într-o formă de zile mari, i-a funcționat aproape perfect serviciul, a returnat excelent și a dominat-o copios pe liderul mondial.

Simona Halep a început excelent meciul cu Serena Williams, reușind să facă break în debut și mai apoi să-și adjudece primul set cu 6-0, după doar 20 de minute de joc. Românca a făcut tot ce a vrut în primul set și a dominat-o clar pe Serena la toate capitolele.

Simona Halep a debutat cu break în partida cu Serena Williams, după ce americanca a făcut dublă greșeală la scorul de 40-30. Simona a urmat la serviciu și s-a desprins la 2-0 în fața liderului mondial. Și în mod incredibil, Simona Halep a făcut al doilea break și s-a desprins la 3-0, după ce Serena a făcut din nou dublă greșeală la prima minge de break. La scorul de 4-0, românca a ratat o primă minge de break, dar Serena, nervoasă pese măsură, a făcut din nou dublă greșeală și mai apoi românca a făcut 5-0. Simona Halep a servit apoi pentru adjudecarea primului set, ceea ce s-a și întâmplat.

Simona Halep a început în forță și setul doi, reușind să facă din nou break, spre disperarea Serenei Williams. La scorul de 1-0, românca a reușit să-i anuleze americancei două mingi de re-break. Halep a trecut apoi în avantaj, dar Serena a reușit să returneze puternic în colțul scurt al terenului. Dar, Simona a intrat în teren și a trecut din nou în avantaj și a trimis un passing shot aplaudat până și de Serena Williams. Americanca a reușit să câștige primul game după ce românca câștigase opt consecutiv.

La 2-1, Halep i-a oferit americancei o minge de re-break după ce a trimis afară un lung de linie, dar i-a anulat mingea cu un ace de toată frumusețea. Românca a trecut în avantaj, a ratat prima minge de 3-1, în urma unui raliu, dar a servit apoi impecabil, a trecut din nou în avantaj și a făcut 3-1. La acest scor, Simona Halep a făcut rost de o nouă minge de break cu care românca a făcut 4-1. Halep a servit pentru a treia oară în setul doi și de astă dată i-a oferit adversarei o minge de re-break, după ce a făcut dublă greșeală la scorul de 30-0. În cele din urmă, românca i-a anulat mingea de re-break, a trecut în avantaj și apoi a făcut 5-1. Românca a servit pentru meci și după ce i-a anulat americancei două mingi de re-break, Simona Halep a câștigat partida după o oră și cinci minute de joc.

la final de partidă, Simona Halep a declarat că: este ce mai mare meci din viața mea, nu pot explica acum cea ce simt, sunt foarte fericită. Vreau doar să mă bucur, a fost visul meu să înving una din surorile Williams. Sunt foarte bune jucătoare. Mă simt extraordinar. Trebuie să uit foarte repede acest meci și să mă concentrez pentru următorul.

Este a doua victorie consecutivă reușită de Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore, după ce luni s-a impus în două seturi în fața canadiencei, Eugenie Bouchard. Românca va juca joi dimineață cu sârboaica Ana Ivanovic și este aproape calificată în semifinalele competiției.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata