Breaking news

Simona Halep a câștigat turneul WTA de tenis de la ‘s-Hertogenbosch din Olanda

loading...

Simona Halep a cucerit azi, a dl doilea său turneu WTA din carieră, după ce a învins-o în finala de simplu de la  ‘s-Hertogenbosch, pe belgianca Kirsten Flipkens.

simona halepSimona Halep este într-o formă de zile mari. Românca a  reușit azi, să câștige al doilea său turneu WTA din carieră. Succes care vine la doar o săptămână dinstanță de la câștigarea primului ei titlu din carieră, la Nuremberg.

Românca a reușit să o învingă azi, în finala de simplu pe belgianca Kirsten Flipkens, cap de serie numărul 4. Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-2, după doar o oră și 11 minute de joc.

În parcursul său până în ultimul act, românca a trimis acasă pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul unu și pe iberica Carla Suarez, a treia favorită a turneului olandez.

La fel ca și în turneul de la Nuremberg, turneul de simplu feminin a fost câștigat de Simona Halep, iar cel de dublu feminin de altă româncă, de astă dată în Olanda de Irina Begu.

Azi, Horia Tăecu ar putea fi al treilea român care se impune într-o finală  a turneului de tenis olandez, în finala de dublu masculin unde joacă alături de Max Mirnyi.

Pentru câștigarea turneului WTA de la ‘s-Hertogenbosch, Simona Halep va primi un cec în valoare de 32,258 euro și 280 puncte WTA.

Cu un astfel de tonus, Halep pornește încrezătoare către Wimbledon, al treilea mare turneu de Mare Șalm al anului unde poate să scrie istorie pentru România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata