Breaking news

Simona Halep este de neoprit. A câștigat turneul de tenis de la Budapesta, al treilea din 2013

loading...

Simona Halep a reușit să câștige finala WTA de tenis de la Budapesta, după ce a învins-o în trei seturi pe austriaca Yvonne Meusburger. Trecându-și astfel în palmares cel de-al treilea titlu din carieră.

simona jalep - budapestaPerformanță fantastică reușită de Simona Halep la Budapesta. A reușit să câștige finala, a treia consecutiv, în 2013.

Simona Halep și-a trecut în palmares cel de-al treilea turneu WTA din carieră, toate câștigate în 2013. Românca este la ora actuală cea mai bună jucătoare de tenis din România.

Simona Halep a început în forță finala, reușind să facă primul brake la scorul de 1-1.

La scorul de 4-2, Simona a mai reușit încă un brake, care i-a permis să se desprindă la 5-2. La acest scor, românca a ratat trei șanse de a închide primul set pe propriul serviciu.

Însă, Halep și-a răscumpărat greșeala după ce a reușit să obțină trei mingi de re-brake cu care a câștigat primul set cu scorul de 6-3, după 42 de minute de joc.

Simona Halep nu a încept prea bine setul doi, întrucât și-a pierdut serviciul la scorul de 1-1. Însă a reușit să facă re-brake și să egaleze scorul la 2-2. Din păcate, Halep și-a pierdut din nou serviciu, iar austriaca a preluat conducerea cu 3-2 și mai apoi cu 4-2, pe propriul serviciu.

Simona Halep a reușit să facă re-brake la scorul de 5-4 pentru austriacă, împiedicând-o astfel să câștige setul doi.

În mod inexplicabil, românca și-a pierdut din nou serviciul la scorul de 5-5, oferindu-i austriecei șansa să câștige setul doi pe propriul serviciu. Simona Halep a reușit să facă re-brake pentru a treia oară și să împingă setul doi în tie-break.

În tie break românca a pierdut în mod inexplicabil, deși a avut trei mingi de meci. Austriaca reușind să se impună cu 9-7 în tie-break și să împingă meciul în setul trei.

După eșecul din tie-break-ul setului doi, Simona Halep s-a redresat rapid și a debutat perfect în setul trei.  A făcut de două ori brake și-a câștigat primele două servicii și a condus cu 4-0 după care s-a impus cu 6-1 în setul trei.

Fupă dou ore și 25 de minute de joc, Simona Halep a reușit să câștige finala de la Budapesta în fața austriecei Yvonne Meusburger.

Este cel de-al treilea turneu WTA câștigat în 2013 de către Simona Halep după cele de la ‘s-Hertogenbosch și Nuremberg din luna iunie.

Este pentru a patra oară când Hael o întâlnește pe austriaca Yvonne Meusburger, într-un meci oficial și pentru a treia oară când o învinge.

Pentru câștigarea finalei, Simona Halep va primi 280 puncte WTA și 40.000 de dolari. Cele 280 de puncte câștigate azi o vor propulsa până pe locul 22 în ierarhia mondială, fiind cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România în acest moment.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata