Breaking news

Simona Halep a câștigat turneul de tenis BRD Bucharest Open 2014

loading...

Simona Halep a câștigat duminică prima ediție a turneului de tenis BRD Bucharest Open 2014, după ce a învins-o în finală pe italianca Roberta Vinci.

simona halep - trofeu brd bucharest open 2014Româncele au reușit dubla la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2014. Atât trofeul la dublu feminin cât și la simplu, a fost câștigat de românce. Alexandra Cadanțu și Elena Bogdan au căștigat turneul de dublu iar Simona Halep pe cel de simplu.

Simona Halep a învins-o pe italianca Roberta Vinci, a doua favorită a turneului, în două seturi, scor, 6-1, 6-3. Este cel de-al optulea trofeu cucerit de Simona Halep și primul pe care și-l apără, după ce în 2013, îl cucerise la Budapesta.

Vreau să o felicit pe Roberta Vinci pentru turneul făcut şi îi urez mult succes pe viitor. Le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil acest turneu. A fost un turneu incredibil, primul în România. Am fost puţin obosită, dar vă mulţumesc că m-aţi susţinut. Mulţumesc familiei şi prietenilor care mă susţin şi care m-au ajutat şi m-au îndreptat spre acest sport. Mulţumesc stafului meu pentru munca depusă. Mulţumesc lui Wim Fissette pentru suport. Mulţumesc federaţiei pentru că a reuşit să facă acest turneu. Sper ca şi anul viitor să existe acest turneu şi să-l câştig din nou. Mulţumesc România, mulţumesc românilor“, a spus Simona Halep.

Simona Halep va primi 43.000 de dolari și 280 puncte WTA. În timp ce Roberta Vinci va primi un cec în valoare de 21.400 de dolari și 180 de puncte WTA. Este cel de-al șaselea meci jucat de româncă cu italianca, toate terminate în două seturi. Halep conduce la victorii cu 4-2.

Azi în zi de 13, Simona Halep a jucat cea de-a 13-a finală din carieră.

simona halep si roberta vinci

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata