Breaking news

Simona Halep a câștigat premiul Fed Cup Heart Award 2014

loading...

Simona Halep, a câştigat premiul Fed Cup Heart Award 2014 pentru zona Europa/Africa a Cupei Federaţiei, a anunţat Federaţia Internaţională de Tenis.

simona halep - fed cupSimona Halep își trece în palmres încă un trofeu. Federaţia Internaţională de Tenis a decis să-i acorde trofeul Fed Cup Heart Award 2014. 

Premiul Heart Award recunoaşte meritele jucătorilor care îşi reprezintă ţara în mod deosebit, arătând sacrificiu, curaj şi ataşament în timpul meciurilor din Fed Cup.

Românca a avut-o contracandidată pe olandeza Kiki Bertens.

Agnieszka Radwanska a câştigat premiul pentru Grupa Mondială, la care au mai fost nominalizate Belinda Bencic, Angelique Kerber şi Karin Knapp, premiul pentru zona America a revenit jucătoarei Teliana Pereira, în competiţia cu Montserrat Gonzalez, iar Sabina Şaripova a învins-o pe Luksika Kumkhum în duelul pentru zona Asia/Oceania.

Cele patru câştigătoare au fost desemnate pe baza voturilor publicului, în perioada 3-28 martie.

Simona a fost nominalizată pentru revirimentul său din meciurile desfăşurate în primul tur al Fed Cup, când a pierdut primul meci în trei seturi în faţa unguroaicei Timea Babos, dar apoi le-a învins în două seturi pe următoarele două adversare, britanica Johanna Konta şi ucraineanca Elina Svitolina, ajutând echipa României să se califice la barajul pentru Grupa Mondială II.

Jucătoarele au fost alese de către un juriu Heart Award, format din preşedintele ITF, Francesco Ricci Bitti, şi mai mulţi foşti jucători de tenis sau membri ai unor organizaţii media reputate.

Fiecare câştigătoare va primi un cec pe care îl va dona într-un scop caritabil la alegere.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata