Breaking news

Simona Halep a câștigat cu mare greutate partida cu Andrea Petkovic de la Beijing Open

loading...

Simona Halep s-a calificat joi dimineață, în sferturile de finală ale turneului Beijing Open, după ce a învins-o cu mari emoții, pe Andrea Petkovic în trei seturi, în optimi de finală.

simona halep - us open 2014Simona Halep și-a făcut singură meciul greu în partida cu nemțoaica. După ce și-a adjudecat primul set în tie-break, Halep a peirdut setul doi deși conducea cu 2-0. În setul trei, românca a condus cu 4-0, și 5-3, dar s-a ajuns la tie-break, unde din fericire pentru Halep, a reușit să se impună cu 7-1.

Simona Halep a câștigat primul set al partidei disputate cu Andrea Petkovic, în tie-break, după 49 de minute de joc, timp în care fiecare din cele două jucătoare și-au pierdut de două ori serviciul.

Simona Halep a făcut break în primul set la scorul de 1-1. Dar imediat românca și-a pierdut serviciul la zero. La scorul de 3-3, Simona Halep a făcut break după ce nemțoaica a făcut două duble greșeli. Dar din păcate, românca și-a pierdut din nou serviciul și scorul a devenit din nou egal, 4-4. În cele din urmă s-a ajuns la tie-break, unde Halep a debutat cu break, a condus cu 4-0 și 5-1, iar în final s-a impus cu scorul de 7-4.

În pauza dintre seturi, Simona Halep a cerut time out medical iar fizioterapeutul a venit și i-a făcut un masaj chiar pe terenul de joc.

După ce și-a adjudecat primul set în tie-break, Halep l-a cedat pe al doilea într-un mod extrem de ciudat. Românca a condus cu 2-0, apoi jocul ei a căzut dramatic și Halep a fost condusă cu 5-2. Românca a reușit să facă două break-uri consecutive și să egaleze scorul la 5-5. Când, din nou românca și-a pierdut serviciul și apoi nemțoaica a închis setul pe serviciul său.

Simona Halep a început în forță setul doi, reușind break la scorul de 1-0, a condus cu 2-0, însă de la acest scor, jocul româncei s-a tăiat precum maioneza. Nemțoaica a reușit egalarea la 2-2, scor la care Halep și-a pierdut la zero serviciul. Românca și-a mai pierdut încă odată serviciul la scorul de 4-2, Petkovic a făcut 5-2 a urmat la serviciu dar în mod miraculos românca a făcut re-break. Apoi și-a câștigat serviciul și s-a apropiat la doar un game de Petkovic care a servit a doua oară pentru câștigarea setului doi. Dar din nou Halep a fost magnifică și a reușit al doilea re-break cu care a egalat scorul la 5-5. Însă din păcate, românca s-a înecat precum țiganul la mal. În loc să-și câștige serviciul cu care trecea la conducerea setului, Halep l-a pierdut, Petkovic a trecut din nou în avantaj, a servit și de astă dată și-a adjudecat setul doi cu 7-5.

În setul trei, Halep a condus cu 4-0, scor la care și-a pierdut serviciul, și era cât pe ce să fie egalată la 4-4. Românca a ratat o minge de re-break la 4-1, ca mai apoi la scorul de 4-2 să reușească break-ul. La 5-3, românca a servit pentru meci, dar din păcate și-a pierdut serviciul. Nemțoaica a egalat scorul la 5-5, apoi pe rând cele două jucătoare și-au câștigat serviciul și astfel s-a ajuns la tie-break.

Astfel că s-a ajuns la tie-break, unde Halep a reușit să se impună cu 7-1.

Simona Halep a izbutit să-și adjudece victoria în partida cu Andrea Petkovic la capătul a 2 ore și 35 de minute de joc, inconstant, ezitant și plin de greșeli neforțate.

A fost cea de-a cincea partidă jucată de cele două, Halep având patru victorii, iar acesta este primul meci care se încheie după trei seturi.

Accederea în premieră în sferturile de finală la Beijing Open îi asigură Simonei Halep un cec în valoare de 107,750 dolari și 215 puncte WTA.

În sferturi de finală, Simona Halep va juca cu învingătoarea partidei disputată de Ana Ivanovic și Sabine Lisicki.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata