Breaking news

Simona Halep a bătut-o măr pe Agnieszka Radwanska și s-a calificat în finală la Qatar Open 2014

loading...

Simona Halep a făcut un meci superb, în semifinale la Doha, cu poloneza Agnieszka Radwanska pe care a bătut-o măr și s-a calificat în finală la Qatar Open 2014.

simona halep - us openSimona Halep a fost un adevărat tanc pe terenul de tenis, în partida cu Agnieszka Radwanska. După un debut mai slab în primul set, românca s-a văzut condusă cu 2-5, dar a revenit spectaculos în set. A câștigat cinci game-uri consecutive și și-a adjudecat primul set cu 7-5.

Halep a deputat cu brake în setul doi, apoi a făcut al doilea brake la 2-0, a condus cu trei zero, scor la care și-a pierdut pentru prima dată serviciul. Însă a făcut rapid re-brake, a preluat conducerea cu 4-1 și mai apoi s-a distanțat la 5-2, a servit pentru meci și s-a calificat în finală la Doha.

Accederea în finală la Doha îi asigură româncei un cec în valoare de 220,200 de dolari și 585 puncte WTA. Dacă va câștiga finala, Simona Halep va încasa 441,000 și va primi 900 puncte WTA. Este cea de-a zecea finală din carieră, jucată de Simona Halep în carieră și prima din 2014. Mâine, Simona Halep va juca finala de la Qatar Open 2014 cu nemțoaica Angelique Kerber. Finala va fi transmisă, duminică, în direct de la ora 17.00, de Digi Sport 2.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata