Simon Brodkin, actorul care a aruncat cu bani falşi în șeful FIFA, arestat

loading...

Simon Brodkin, actorul britanic care a aruncat marți, cu bani falşi înspre preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a fost arestat de poliția elvețiană.

blatter - baniActorul, pe numele de scenă Lee Nelson, a pătruns în sala în care Blatter avea programată întâlnirea cu ziariştii şi a apucat să arunce banii în direcţia șefului FIFA, înainte de a fi evacuat de pază.

Șeful FIFA s-a arătat extrem de deranjat de acest incident și a întrerupt conferința de presă precizând că nu poate discuta în aceste condiții solicitând o pauză până când cineva va curăța sala de bani falși.

Simon Brodkin, pe numele său de scenă Lee Nelson, a fost evacuat din sală și mai apoi arestat de poliția elvețiană. După ce l-au interogat, polițiștii i-au deschis dosar penal și l-au lăsat în libertate.

“A fost arestat şi interogat de poliţie. Ar putea exista o plângere pentru intrare neautorizată. Nu ştim dacă va fi sau nu un proces, acest lucru va fi decis de procuror şi va lua ceva timp”, a afirmat un purtător de cuvânt al poliţiei din Zurich.

FIFA a depus plângere la poliţie în legătură cu acest incident.

După ce a fost eliberat din arestul poliției Simon Brodkin s-a întors în Marea Britanie.

Brodkin este renumit pentru astfel de glume legate de lumea sportului. În vara anului trecut, el a încercat să se alăture naţionalei Angliei în momentul îmbarcării în avionul care o transporta în Brazilia, la Cupa Mondială 2014.

Actorul britanic a încercat, de asemenea, să se încălzească alături de jucătorii lui Manchester City înaintea unui meci din Premier League, împotriva formaţiei Everton, disputat în 2013.

Simon Brodkin

367 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*