Breaking news

Simon Brodkin, actorul care a aruncat cu bani falşi în șeful FIFA, arestat

loading...

Simon Brodkin, actorul britanic care a aruncat marți, cu bani falşi înspre preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a fost arestat de poliția elvețiană.

blatter - baniActorul, pe numele de scenă Lee Nelson, a pătruns în sala în care Blatter avea programată întâlnirea cu ziariştii şi a apucat să arunce banii în direcţia șefului FIFA, înainte de a fi evacuat de pază.

Șeful FIFA s-a arătat extrem de deranjat de acest incident și a întrerupt conferința de presă precizând că nu poate discuta în aceste condiții solicitând o pauză până când cineva va curăța sala de bani falși.

Simon Brodkin, pe numele său de scenă Lee Nelson, a fost evacuat din sală și mai apoi arestat de poliția elvețiană. După ce l-au interogat, polițiștii i-au deschis dosar penal și l-au lăsat în libertate.

“A fost arestat şi interogat de poliţie. Ar putea exista o plângere pentru intrare neautorizată. Nu ştim dacă va fi sau nu un proces, acest lucru va fi decis de procuror şi va lua ceva timp”, a afirmat un purtător de cuvânt al poliţiei din Zurich.

FIFA a depus plângere la poliţie în legătură cu acest incident.

După ce a fost eliberat din arestul poliției Simon Brodkin s-a întors în Marea Britanie.

Brodkin este renumit pentru astfel de glume legate de lumea sportului. În vara anului trecut, el a încercat să se alăture naţionalei Angliei în momentul îmbarcării în avionul care o transporta în Brazilia, la Cupa Mondială 2014.

Actorul britanic a încercat, de asemenea, să se încălzească alături de jucătorii lui Manchester City înaintea unui meci din Premier League, împotriva formaţiei Everton, disputat în 2013.

Simon Brodkin

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata