Breaking news

Sharapova, Bouchard sau Kvitova, ar putea să o detroneze pe Halep de pe locul doi mondial

loading...

Eliminarea bombă din turul trei de la US Open, o poate costa pe Simona Halep, locul doi mondial. Românca poate fi detronată de pe această poziție de Maria Sharapova, Eugenie Bouchard sau de Petra Kvitova.

halep-sharapova-bouchard-kvitovaDin 9 septembrie, Simona Halep ar putea să piardă locul doi mondial în ierarhia de simplu feminin, întrucât a fost eliminată vineri seară, în turul trei la US Open 2014. Pentru că în 2013, Halep a ajuns până în optimi de finală, va pierde din start 150 de puncte WTA.

Din 9 septembrie, Halep va avea un total de doar 6160 puncte. Astfel că are mari șanse ca la finalul turneului de la US Open, românca să cadă până pe locul patru WTA.

Acest lucru se poate întâmpla dacă următorul scenariu se realizează la US Open.

Petra Kvitova este cea mai mare amenințare pentru Halep. Dacă cehoaica ajunge în semifinale la US Open, urcă pe locul doi în lume, întrucât are de apărat doar 160 de puncte din 2013.

Maria Sharapova poate urca și ea pe locul doi în lume dacă va juca finala de la US Open 2014, întrucât nu are de apărat niciun punct din 2013, pentru că anul trecut, rusoaica nu a participat la turneu.

Eugenie Bouchard este cea de-a treia jucătoare care o poate detrona, cel puțin matematic, pe Simona Halep, de pe locul doi mondial. Canadianca ar putea urca pe a doua treaptă a podiumului doar dacă câștigă US Open.

Acestea sunt cele trei posibilități în care Halep ar putea pierde locul doi după US Open. Dacă Kvitova ajunge în semifinale și Sharapova joacă finala, Halep cade în mod automat pe locul patru mondial.

În acest an Halep a reușit cele mai bune performanțe din carieră în turneele de Grand Slam. Sfert de finală la Australian Open, finală la Roland Garros și semifinală la Wimbledon.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata