Breaking news

Serena Williams s-a răzbunat. A bătut-o măr pe Simona Halep în finala Turneului Campioanelor

loading...

Serena Williams și-a luat revanșa în fața Simonei Halep pe care a bătut-o măr în finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Filmul s-a rupt pentru Halep în setul unul la scorul de 2-1 când a ratat patru mingi de 3-1.

simona halep - serena williams - turneul campioanelorSimona Halep a cedat de bună voie finala de la Turneul Campioanelor, reufzând să mai lupte după ce la 2-1 și-a pierdut pentru prima dată serviciul. În tot meciul, românca și-a câștigat o singură dată serviciul, pe primul. După care, totul s-a năruit.

Simona Halep a început bine finala Turneului Campioanelor, reușind să facă break la scorul de 1-1. Românca a preluat astfel conducerea setului cu 2-1, scor de la care, jocul româncei s-a tăiat precum maioneza. Halep și-a pierdut serviciul după ce a ratat patru mingi de 3-1.

A fost break-ul care a readus-o în meci pe Serena Williams care a egalat la 2-2, a trecut în avantaj cu 3-2 pe propriul serviciul. Românca și-a pierdut a doua oară consecutiv serviciul și era semnul că totul e încheiat. Halep a reușit să facă re-break la scorul de 4-2, dar în loc să egaleze la 4-4, i-a pierdut pentru a treia oară consecutiv, serviciul. Serena a servit pentru câștigarea setului, ceea ce s-a și întâmplat, după 45 de minute de joc.

A fost un set în care Simona și-a câștigat o singură dată serviciul, a făcut două break-uri și a greșit multe mingi cu primul serviciu.

Din păcate, jocul româncei a căzut definitiv în setul doi pe care l-a pierdut la zero.

Simona a dat semne că a abandonat lupta și că nu mai are cum să reintre în meci. Greșelile au venit una după alta, Halep a pierdut serviciul în debutul setului doi și Serena s-a distanțat la 2-0 și mai apoi la 3-0 pe al doilea serviciu al româncei.

Atitudinea Simonei Halep dădea de înțeles că românca ca era resemnată cu faptul că va pierde finala și că era mulțumită că a ajuns până aici. Halep a jucat infinit mai slab în finală decât în meciul din grupă cu Serena. Dacă atunci era fresh, concentrată la meci și îi intrau toate mingiile, acum, nu i-a mai intrat nimic și a terminat în genunchi finala.

Și după doar o oră și 9 minute de joc, Serena Williams a învins-o pe Halep, în două seturi, scor 6-3, 6-0 și bifează al treilea trofeu consecutiv la Turneul Campioanelor.

Simona Halep se mulțumește cu faptul că a readus-o în semifinale pe Williams, și i-a oferit pe tavă trofeul în finală. Românca va pleca acasă cu 1050 de puncte WTA și cu un cec în valoare de peste 1.000.000 de dolari.

De luni, Simona Halep revine pe locul trei mondial în ierarhia de simplu feminin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata