Breaking news

Serena Williams, învingătoare la Wimbledon. Este al șaselea trofeu cucerit pe iarba londoneză

loading...

Serena Williams a cucerit sâmbătă la Londra, turneul de tenis pe iarbă de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe iberica Garbine Muguruza.

serena williams - wimbledon 2015Serena Williams e din nou Regină la Wimbledon. Americanca a învins-o clar, sâmbătă, în finală, pe Garbine Muguruza, în două seturi, scor 6-4, 6-4, după doar o oră și 20 de minute de joc.

Este cel de-al șaselea titlu cucerit la simplu la Wimbledon și al 21-lea de Mare Șlem din cariera sa la simplu.

Numărul unu mondial în tenisul feminin este aproape de a egala performanța deținută de nemțoaica Steffi Graff – 22 de titluri de Grand Slam la simplu.

Serena Williams a bifat azi cel de-al treilea titlu de Grand Slam din 2015 după cel de la Australian Open și Roland Garros. Iar forma bună în care se află îi dă mari șanse să câștige și US Open în august.

Iberica, aflată la prima ei finală de Grand Slam nu a avut nicio șansă în fața puternicei Serena Williams.

În vârstă de 34 de ani, Serena Jameka Williams, nr. 1 mondial fără întrerupere din februarie 2013, a cucerit până acum 67 de turnee, dintre care 21 de Grand Slam, la simplu, 13 titluri la dublu și alte 2 la dublu mixt.

Serena Williams este profesionistă de la 14 ani, din 24 septembrie 1995. Ea conduce detașat și în clasamentul premiilor din tenis.

Garbine Mugurza, în vârstă de 21 ani, a câștigat până acum un singur titlu WTA, anul trecut, la Antipozi, în turneul de la Hobart.

Serena Williams și Garbine Muguruza Blanco s-au mai întâlnit de trei ori până acum în circuitul WTA, americanca impunându-se de două ori, ultima oară anul acesta, în optimile de finală la Australian Open. Gabrine Muguruza a reușit să o învingă în primul tur la Roland Garros în 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata