Breaking news

Serena Williams, calificare dramatică în finala Turneului Campioanelor de la Singapore

loading...

Serena Williams a învins-o sâmbătă, pe daneza Caroline  Wozniacki în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore și va juca pentru al treilea an consecutiv, finala.

serena williams - turneul campioanelorSerena Williams a reușit să se califice în mod dramatic în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a învins-o în trei seturi pe Caroline Wozniacki.

Liderul clasamentului feminin a avut nevoie de 2 ore și 13 minute de joc pentru a o răpune pe daneză, în trei seturi, scor 2-6, 6-3, 7-6(8-6).

După ce a pierdut primul set cu 2-6, Serena a revenit fantastic în setul secund, grație jocului foarte bun. În setul trei, americanca și-a pierdut serviciul la scorul de 4-4, iar daneza a servit pentru calificarea în finală. Însă Williams a făcut re-break și a egalat scorul la 5-5, apoi a condus cu 6-5, scor la care a ratat o minge de meci pe serviciul lui Wozniacki. S-a ajuns la tie-break, unde daneza a condus cu 4-1, a egalat apoi scorul la 6-6, dar a pierdut în cele din urmă cu 6-8.

Serena Williams merge pentru al treilea an consecutiv în finală și ar putea juca duminică, din nou, cu românca Simona Halep. Românca joacă azi, de la ora 13,00, a doua semifinală a Turneului Campioanelor, cu poloneza Agnieszka Radwanska.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata