Breaking news

Serena Williams a pierdut în mod dramatic finala de la Australian Open în fața lui Angelique Kerber

loading...

Angelique Kerber a învins-o sâmbătă la Melbourne, pe Serena Williams în finala de la Australian Open și a câștigat astfel primul său turneu de Grand Slam din Carieră. Americanca pierde primul meci din 2016, dar rămâne în continuare liderul WTA.

serena williamsSerena Williams a ratat câștigarea celui de-al 22-lea trofeu de Grand Slam din carieră. Americanca a pierdut în mod dramatic finala de la Australian Open în fața nemțoaicei Angelique Kerber, a 7-a favorită a competiției.

Serena Williams a pierdut primul set cu 4-6, a reușit să revină în setul doi pe care l-a câștigat cu 6-3. Însă, în setul trei, jocul americancei a fost destul de inconstant și plin de greșeli neforțate.

A fost condusă cu 2-0 în setul decisiv, a revenit la 2-2, apoi a fost condusă cu 5-2, și după ce a ratat o minge de 5-5, Serena Williams a pierdut meciul pe propriul serviciu după ce a returnat afară.

Angelique Kerber bifează prima ei finală de Grand Slam și primul trofeu pe care-l cucerește la Australian Open. De luni, nemțoaica o detronează pe Simona Halep, de pe locul doi mondial.

În vârstă de 35 de ani, Serena Jameka Williams, nr. 1 mondial fără întrerupere din februarie 2013, a cucerit până acum 67 de turnee, dintre care 21 de Grand Slam, la simplu, 13 titluri la dublu și alte 2 la dublu mixt.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata