Serena Williams a câștigat pentru a șaptea oară turneul de la Miami

loading...

Serena Williams, numărul unu mondial, și-a adjudecat, sâmbătă, pentru a șaptea oară în carieră, turneul Masters WTA de la Miami, după ce a învins-o în finală de chinezoaica Na Li.

serena williams - miamiLa 32 de ani, Serena Williams, și-a adjudecat al 59-lea titlu WTA din carieră, după ce sâmbătă a câștigat pentru a șaptea oară, turneul Masters 1000 de puncte, de la Miami.

Americanca s-a impus fără emoții în finala de la Miami, în fața chinezoaicei, Na Li, cu scorul de 7-5, 6-1. Și asta în condițiile în care a fost condusă în primul set de Li cu 3-1 și cu 5-2, dar a avut o revenire spectaculoasă și a reușit să își adjudece setul cu 7-5, după cinci ghemuri câștigate la rând și după ce a salvat o minge de set. Setul al doilea a aparținut total americancei, care a obținut victoria după o oră și 59 de minute.

Serena a reușit a 11-a victorie în fața chinezoaicei în 12 partide, singurul eșec datând în anul 2008.

Li, câștigătoarea Openului Australiei, a ratat șansa de a deveni prima jucătoare din China care câștigă un turneu de categoria Premier Mandatory, cel mai important după cele de Mare Șlem.

597 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*