Breaking news

Serena Williams a câștigat pentru a șaptea oară turneul de la Miami

loading...

Serena Williams, numărul unu mondial, și-a adjudecat, sâmbătă, pentru a șaptea oară în carieră, turneul Masters WTA de la Miami, după ce a învins-o în finală de chinezoaica Na Li.

serena williams - miamiLa 32 de ani, Serena Williams, și-a adjudecat al 59-lea titlu WTA din carieră, după ce sâmbătă a câștigat pentru a șaptea oară, turneul Masters 1000 de puncte, de la Miami.

Americanca s-a impus fără emoții în finala de la Miami, în fața chinezoaicei, Na Li, cu scorul de 7-5, 6-1. Și asta în condițiile în care a fost condusă în primul set de Li cu 3-1 și cu 5-2, dar a avut o revenire spectaculoasă și a reușit să își adjudece setul cu 7-5, după cinci ghemuri câștigate la rând și după ce a salvat o minge de set. Setul al doilea a aparținut total americancei, care a obținut victoria după o oră și 59 de minute.

Serena a reușit a 11-a victorie în fața chinezoaicei în 12 partide, singurul eșec datând în anul 2008.

Li, câștigătoarea Openului Australiei, a ratat șansa de a deveni prima jucătoare din China care câștigă un turneu de categoria Premier Mandatory, cel mai important după cele de Mare Șlem.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata