Breaking news

Sebastian Popa l-a învins pe Samir Popa în finala turneului RTP Gold Cup 2018

loading...

Sebastian Popa a cucerit sâmbătă, la Vitality Wellness Club din Bucureşti, primul turneu de categorie RTP 250 organizat de circuitul Romanian Tenis Premium. Sebastian Popa l-a învins în finală pe Samir Popa din Craiova.

Sebastian Radu Popa, favorit numărul trei al RTP Gold Cup,s-a impus în optimi de finală în faţa lui Alin Todîrcă, scor 4-0, 4-0. În sferturi l-a învins pe Tiberiu Purdea, scor 4-0, 4-0 iar în semifinale s-a impus în faţa lui Al Tawell Sabri Vlad, scor 4-0, 4-0.

În finală, Sebastian Popa s-a impus în două seturi, scor 4-1, 4-2, în faţa lui Samir Popa de la Craiova care în 8 septembrie, la debutul în circuitul RTP, a câştigat turneul de categorie RTP 100 – RTP Craiova Open 2018.

Samir Popa s-a impus în primul tur în faţa lui Dorin Ceoarec, scor 6-1, 6-5, în optimi l-a eliminat pe principalul favorit, Roberto Avram, scor 4-1, 4-3. În sferturi de finală, Samir Popa l-a învins pe Adrian Dobrescu, scor 4-3, 4-0, iar în semifinale l-a eliminat pe Cristian Ivan, scor 4-3, 4-3.

Sebastian Popa a primit un premiu în valoare de 350 lei, o sticlă de Whisky Chivas Regal, un voucher de 30% reducere la produsele Wilson, 250 de puncte RTP cât şi trofeul turneului. Graţie celor 250 de puncte cucerite azi, Sebastian Popa devine noul numărul unu în circuitul RTP, detronându-l astfel pe Roberto Avram.

Samir Popa a primit un premiu în valoare de 250 lei, o sticlă de lichior fructe de pădure Sabres, un voucher de 30% reducere la produsele Wilson, 170 de puncte RTP cât şi trofeul finalistului.

În premieră, jucătorii au primit de la noul sponsor, câte o cutie de ceai premium de la Belin. RTP mulţumeşte sponsorilor, Alexandrion Group România, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, Dr. Oetker, Wilson şi Belin pentru sprijinul acordat în organizarea turneelor RTP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata