Breaking news

Şcoala de fotbal „Gheorghe Popescu“ a dat faliment

loading...
0 4

Aflat de nouă luni, în spatele gratiilor, Gică Popescu mai primește o lovitură dură. La 14 ani de al deschidere, Şcoala de fotbal „Gică Popescu“ a dat faliment. 

gica popescu - inchisoareȘcoala de fotbal a Baciului este de acum istorie. În octombrie, Tribunalul Dolj a încuviinţat cererea de intrare în faliment a firmei care deține Școala de fotbal Gică Popescu.

Anul trecut, în iulie, gruparea patronată de Popescu a intrat în insolvenţă, cerând protecţia tribunalului în faţa creditorilor. Societatea „Baciului“ acumulase datorii de 900.000 de lei, cea mai mare parte provenind din taxe şi impozite neachitate la bugetul de stat.

Administratorul judiciar a cerut falimentul pentru că, deşi Gheorghe Popescu îşi exprimase intenţia de a propune un plan de reorganizare, acest document n-a mai fost elaborat şi nici depus. Întrucât fostul fotbalist a fost încarcerat.

Drept urmare, administratorul judiciar a întocmit raportul în care constata absenţa planului de reorganizare în iunie 2014, la trei luni după ce fostul fotbalist a fost băgat la închisoare.

Cu alte cuvinte, baciul și-a luat mâna de pe școala de fotbal și a decis falimentarea definitivă a acesteia fără să mai încerce să o salveze.

În mod surprinzător, afacerile lui Gică Popescu s-au surpat una câte una, în ultimii ani. Școala de fotbal nu e prima afacere a lui Popescu care dă faliment. Complexul comercial „Doldora“, din cartierul Rahova, Bucureşti, a dat și el faliment.

La fel și  Hotelul din Calafat care a fost închis. În 2014, a pierdut atât șansa de a deveni președinte al FRF, cât și pe tatăl său, care a încetat din viață la câteva luni după ce acesta a intrat la închisoare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata