Breaking news

Scandal uriaş în Liga I. Sebastian Colţescu i-a anulat Stelei 3 goluri valabile în partida cu Astra

loading...
0 5

Steaua Bucureşti a marcat trei goluri în partida cu Astra Giurgiu din Liga I, dar a pierdut partida cu 2-0, întrucât arbitrul Sebastian Colţescu a anulat toate golurile steliştilor pe motiv de ofsaid. Valeriu Argăseală a turbat la finalul partidei spunând că e o ruşine de arbitraj, cerând demisia arbitrului şi a şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF.

steaua-astraScandal de proporţii în Liga I la partida Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti, din cauza arbitrajului catastrofal făcut de brigada condusă de Sebastian Colţescu.

Campioana României a pierdut partida cu Astra din cauza arbitrajului. Deşi a marcat trei goluri perfect valabile, a pierdut partida cu 2-0.

În minutul 5, Paul Papp a marcat primul gol pentru Steaua, dar Colțescu a decis că fundașul Stelei l-a faultat în atac pe Morais, atunci când a fructificat centrarea lui Hamroun.

În minutul 21, Adi Popa a marcat un gol, dar și pe acesta Sebastian Colțescu l-a anulat pentru un presupus ofsaid la Hamroun, deși acesta a sărit peste minge, neinfluențând faza.

În minutul 75, Tade a trimis cu capul în poartă, însă Colțescu a anulat din nou reușita, tot pe motiv de ofsaid.

Gigi Becali a părăsit tribuna stadionului de la Giurgiu după ce arbitrul a acordat un penalty Astrei, transformat de Budescu în minutul 61.

”Plec în semn de protest față de ce au făcut arbitrii la acest meci. Eu spun că Sebastian Colțescu ar trebui scos din arbitraj. Plec pentru că e ca un fel de protest, un semnal de alarmă pentru FRF, pentru LPF, că așa nu se poate. Nu sunt supărat. De ce să fiu supărat? Ce să fac? Să văd două goluri anulate, un 11 metri care n-a fost, ce să văd? De ce să stau? Nu mă mai supăr ca pe vremuri sau să am ceva cu oamenii, să-i jignesc. Pentru ce să stau, să fiu batjocorit așa? Nici nu poți să-i spui nimic, pentru că nu cred că mai sunt arbitri cumpărați sau mituiți, pentru că nu mai sunt. Eu cred că nu s-a întâmplat niciodată în istoria fotbalului așa ceva. Două goluri anulate și un 11 metri care n-a fost. Cum să te bată o echipă care n-a depășit centrul terenului? După ce că au anulat două goluri mai dau și un 11 metri care n-a fost… Eu ca și creștin l-aș îndruma să meargă undeva la tratament. Nu vreau să-l jignesc dar ar trebui să meargă la tratament. Eu sunt convins că nu mai ia nimeni șpagă și atunci dacă greșește cineva, înseamnă că greșeala e omenească. M-a sunat Porumboiu la pauză și mi-a zis că așa ceva n-a mai văzut”, a declarat Becali.

Valeriu Argăseală a răbufnit nervos la finalul partidei şi a declarat în faţa presei că este o ruşine de arbitraj şi a cerut demisia lui Sebastian Colţescu dar şi a şefului CCA.

Sebastian Colțescu, pe lângă cele trei goluri anulate Stelei, l-a sancționat pe Constantin Budescu doar cu cartonaș galben, când acest l-a pălmuit pe goalkeeperul Stelei, Valentin Cojocaru, și s-ar fi impus chiar cartonaș roșu.

Steaua a fost nevoită să joace meciul cu Astra de Giurgiu fără Sulley Muniru. Fotbalistul nu a primit dreptul de a juca din partea arbitrului Sebastian Colţescu, după ce acesta din urmă a observat anumite probleme la legitimaţia africanului.

Pe carnetul de joc al lui Muniru, în dreptul clubului la care este legitimat, apare în continuare CFR Cluj, fosta sa echipă. Acest lucru ar fi fost observat de Colţescu înaintea meciului şi, din acest motiv, centralul partidei de la Giurgiu a luat decizia de a nu-i permite să intre pe teren.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata