Breaking news

Scandal de proporții în Liga I pe drepturile tv

loading...

Șase cluburi de fotbal din Liga I, printre care Steaua, Dinamo, vor să își negocieze singure drepturile tv pentru meciurile din campionatul intern.

steaua - vardarScandal uriaș în Liga I la fotbal. În timp ce granzii din fotbal se pregătesc să-și negocieze singuri drepturile tv, restul cluburilor, amenință cu greva generală.

Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo, a recunoscut la Radio GSP că se gîndeşte ca echipa sa să îşi negocieze separat vînzarea drepturilor TV pentru partidele de acasă din Liga 1. Totuşi, oficialul “cîinilor” e pregătit să susţină în continuare actualul sistem, dacă va fi la fel de profitabil ca în ultimii ani.

“Eu şi clubul n-am făcut nici un demers încă. Există discuţii. Noi ne-am dori ca Liga să negocieze cît mai bine. Vrem să fie bine pentru toţi. Pînă acum a funcţionat acest sistem. Vom vedea în martie, atunci cînd se vor vinde drepturile, dar nu cred că se pune problema să le dăm separat”, a spus Constantin Anghelache la Radio GSP.

Pavel Peniu, preşedintele celor de la Viitorul, nu crede că se va ajunge la grevă din cauza drepturilor TV. Însă, Gheorghe Ștefan spune că dacă se negociază separat, echipele mici intră în grevă.

Însă, pentru ca Steaua, Dinamo şi celelalte patru cluburi să obţină acest drept, propunerea trebuie să treacă de următoarea Adunare Generală a LPF.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata