Breaking news

Sara Errani și Roberta Vinci au câștigat turneul de dublu de la Australian Open 2014

loading...

Sara Errani și Roberta Vinci au câștigat vineri, turneul de dublu feminin din cadrul Australian Open 2014, după ce le-au învins în finală pe rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina.

Sara Errani si Roberta VinciFinală spectaculoasă, vineri, la Australian Open 2014, în proba de dublu feminin, italiencele au reușit să câștige pentru al doilea an consecutiv trofeul la Antipozi.

Sara Errani și Roberta Vinci au câștigat lejer primul set cu 6-4, în fața rusoaicelor Ekaterina Makarova și Elena Vesnina. După care, rusoaicele au început să joace mult mai bine, adjudecându-și setul doi cu scorul de 6-3.

Astfel că desemnarea câștigătoarelor s-a decis în setul trei. Aici, rusoaicele au reușit să revină în set de la 0-2, și să câștige cinci game-uri consecutive, conducând cu 5-2, scor la care au servit pentru meci.

Însă italiencele au făcut re-brake, și apoi pe propriul serviciu s-au apropiat la un singur game. La scorul de 5-4, rusoaicele au servit din nou pentru meci, dar din nou au pierdut.

Italiencele au egalat, au trecut apoi în avantaj pe propriul serviciu ca mai apoi să se impună cu 7-5 în setul trei pe serviciul rusoaicelor.

Este al patrulea trofeu de Grand Slam câștigat de Sara Errani și Roberta Vinci, în carieră, dintre care două la Australian Open.

Rusoaicele pleacă acasă cu amărăciunea că au ratat trofeul pe mâna lor, dar se vor consola cu un cec în valoare de 260.000 de dolari australieni și 1300 puncte WTA.

Sara Errani și Roberta Vinci vor încasa 520.000 de dolari australieni și 2000 de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata