Breaking news

Șapte români, pe tabloul principal al turneului ATP Challenger de la Arad

loading...

Șapte români și un moldovean se află pe tabloul principal de simplu masculin de la ATP Challenger Arad 2014. Victor Hănescu este cap de serie numărul doi al turneului de tenis.

atp challenger arad 2014Victor Hănescu, Adrian Ungur, Marius Copil, Victor Crivoi, Patrick Ciorcilă, Vasile Antonescu și Alexandru Petru Luncanu, sunt cei șapte români aflați în primul tur al turneului de tenis ATP Challenger 2014 de la Arad.

Cei mai buni tenismeni români se întrec de luni, la turneul de tenis de la Arad, dotat cu premii în valoare de 35.000 de euro.

Victor Hănescu este cap de serie numărul doi și va juca în primul tur cu elvețianul Constantin Sturdza.

Adrian Ungur, al patrulea favorit la Arad și deținătorul trofeului în 2013, va juca în primul tur cu francezul David Gufez.

Marius Copil, cap de serie numărul 8 și finalist în 2013 la Arad, va juca în runda inaugurală cu bosniacul Aldin Setkic.

Victor Crivoi va juca în primul tur la Arad cu bielorusul Uladzimir Ignatik.

Patrick Ciorcilă va da piept în primul tur la challengerul de la Arad cu austriacul Gerald Melzer, al șaselea favorit al turneului.

Vasile Antonescu și Alexandru Petru Luncanu vor juca cu sportivi veniți din calificări. Moldoveanul Radu Albot este și el prezent la turneul de la Arad și va juca în primul tur cu favoritul numărul cinci,  Damir Dzumhur.

Ibericul Pere Riba, locul 84 mondial, este principalul favorit al truneului ATP Challenger Arad 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata